با سلام
من هم به دنبال تبلتی دقیقا به همین منظور و با همین خصوصیات که گفتید هستم. (البته من ترجیح میدم صفحه نمایش 10 اینچ باشه، خب هر چی بزرگتر باشه بهتر میشه عکس ها را دید!) اگر شما به نتیجه رسیدید، لطفا مرا هم راهنمایی کنید.
ممنون
با سلام
من هم به دنبال تبلتی دقیقا به همین منظور و با همین خصوصیات که گفتید هستم. (البته من ترجیح میدم صفحه نمایش 10 اینچ باشه، خب هر چی بزرگتر باشه بهتر میشه عکس ها را دید!) اگر شما به نتیجه رسیدید، لطفا مرا هم راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوستان
با توجه به این که به مدت طولانی و مداوم وبگردی می کنم دنبال تبلتی می گردم که کمترین آسیب رو متوجه چشم کنه.
همونطور که میدونید E-Book Reader ها (کتابخوان های الکترونیکی) با بهره گیری از تکنولوژی E-ink، به خوبی صفحه کاغذ رو شبیه سازی میکنند و مطالعه طولانی رو بدون آسیب و خستگی چشم مقدور می سازند. اوایل به فکر تهیه یک کتابخوان بودم. اما با تحقیق بیشتر متوجه شدم که بهترین کتابخوان ها از برند آمازون هستند و سیاه و سفیدند. بعد از اون دنبال کتابخوان های رنگی گشتم و مواردی رو هم پیدا کردم. اما با جستجوی بیشتر متوجه شدم کتابخوان ها علیرغم برخورداری از wifi برای وبگردی چندان مناسب نیستند. سرعت پایین لود صفحات و ایجاد پرش هنگام حرکت روی پیج از عمده معایبه. اینجا بود که گزینه E-Book Reader حذف شد.
با این تفاسیر چه تبلتی رو پیشنهاد می کنید که در استفاده طولانی مدت موجب آسیب و خستگی چشم نشه؟ آیا نمایشگر تبلت ها از این منظر از تکنولوژی خاصی بهره مند هستند تا در صورت وجود به دنبال تبلتی که دارای اون فناوری باشه بگردم؟
متشکر
من ایسوس t100t راپیشنهاد میدهم ،
هم هم لپتاپ ، قیمت ۱۵۰۰سیستم عامل ویندوز ۸/۱
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
بهترین تبلت 4 هسته ای 7 اینچ میان رده بازار: A3000 و A3500 لنووو
تراکم پیکسلی 1280 در 800 صفحه نمایش مدل 3500 بهترین گزینه برای دیدن جزئیات عکس و فیلم در تبلتهاست.
در خریدش شک نکنید.
lenovo-tablet-a7-50-front-1.jpg
برای کاری که شما میخواید لازمه که تراکم (پیکسل در اینچ) مانیتور بالاتر از حد قابل تشخیص توسط چشم باشه، این رو میتونید با معیار نمایشگر "رتینا"ی اپل بسنجید… نمایشگری که تراکم پیکسلش به اندازه مانیتور هم سایز اپل یا بیشتر بود رو انتخاب کنید.
معیار مهم دیگه مات بودن نمایشگر که اکثر تبلت ها متاسفانه اینطور نیستند… برای همین دنبال شیشه با کمترین رفلکت بگردید.
و مساله تاثیر گذار آخر نازک بودن شیشه و صفحه لمسی زیر اونه که باعث میشه نمایشگر به سطح نزدیک تر باشه.
مورد اول مستقیما روی تصویری که چشم شما میبینه تاثیر داره (اگه تراکم کمتر باشه، تصویر پیکسلپیکسل (هرچند خیلی ریز) خواهد بود) و دو مورد بعدی به حذف عوامل اضافی که از دید پردازشگر تصویر مغز اضافی هستند و باید حذف بشند کمک میکنه.
و البته موقع مطالعه بهتره که مخصوصا در محیط داخلی و کم نور، نور مانیتور رو روی حداقل بذارید و اگه برنامه کتابخوان یا مروگر تون حالت nightmode داشه باشه، از اون استفاده کنید.
پ.ن: البته کتابخون های کیندل آمازون، مدل رنگی هم دارند و فکر کنم یه مدل تبلت هم داره که مانیتورش E-ink باشه. ولی خوب اونا هم مشکلاتی دارند که خودتون گفتید. ضمن اینکه اکوسیستم خیلی بستهای هم دارند (حتی بسته تر از اپل)
درود
من فکر میکنم چنین چیزی بعنوان دستگاه قابل توصیه، چندان قابل یافت نباشد؛ ولی نکات فراوان، من جمله آنچه دوستمان در پست قبلی در مورد نور صفحه نمایش اشاره کردند که مثلا NOTE های سامسونگ بصورت اتومات در حد قابل قبولی اینکار را انجام میدهند.
نکته دیگری که فکر کنم بدرد همه بخوره در این زمینه، و آن حفظ فاصله 40 سانتی برای مطالعه و بسیار بسیار مهم است، پس از مدتی مطالعه در این فاصله(فکر کنم 45 دقیقه)، باید 5 دقیقه ای به نقاط بسیار دور بنگرید(فکوس کنید) اینکار باعث میشود ماهیچه هائی که مردمک چشم را برای فکوس در فاصله نزدیک منقبض کرده اند، عملکرد بالعکس داشته و استراحت کنند و از عوارضی که در دراز مدت نصب چشم میشود جلوگیری نمود.
نکته مهم اینکه اگر فاصله 40سانتی کمتر شود مدت زمان 45 د هم کمتر خواهد شد و بعبارتی، چشم زودتر خسته میشود.
ارادت
تا جایی که اطلاع دارم کیندل های آمازون در این مدل ها عرضه می شوند که همگی نمایشگر سیاه و سفید دارند:
http://www.amazon.com/dp/B00I15SB16/ref=fs_kb
تبلت با نمایشگر E-Ink تابحال ندیدم. ممنون میشم اگه میشناسید معرفی کنید.
هر 20 دقیقه، 20 ثانیه، به فاصله 20 فوتی
The 20-20-20 Rule: Preventing Digital Eye Strain
سلام
به نظر من در صورتی که حوصله محدودیتهای آیپد را نداشته باشید که واقعا پر زحمت است بویژه برای نقل و انتقال فایل از دستگاههای دیگر در حال حاضر بهترین تبلت از نظر سخت افزار و قابلیتهای ویژه (قلم منحصر به فرد) و صفحه نمایش با کیفیت 1600 × 2560 تبلت سامسونگ نوت 10.1 مدل 2014 می باشد.