بابك جان ممنون از توضيحات بسيار خوب شما.
فقط در مورد دومدل 1730s و 1720b (سيه فام) عرض كنم كه پانل هاي اين دو مدل ال جي الان يكي شده اند و سرعتشان 8 ميلي سكند و كنتراست 550:1 ميباشد (اگر مرجع اطلاعات آن سايت بود بابك جان، به علت عوض شدن زود به زود نسل پانل ها، شايد براي سامسونگ هم قديمي باشد، من نميدانم) . اختلاف قيمتشان هم حدود 30 هزار تومان است كه علت را خودتان فرموديد ، كروم فينيش پايه سيه فام است، اضافه كنيد تقاضاي بسيار زياد بازار را به خطر ظاهرش. در مورد اندازه گيري كنتراست هم بايد به صورت چشمي مقايسه شود و عدد داده شده توسط كمپاني به شهادت همه دنيا قابل اطمينان نيست، در مورد بعضي برند هاي خيلي بيخود (third party)رقم هاي نجومي نوشته شده ، كه معقول نيست. در مورد سامسونگ و ال جي طبعا بهترين حالت ديدن نمونه روشن آن ها كنار هم است، من سعادت اين مقايسه را نداشته ام. اما بدنيست اگر مقايسه اي انجام مي شود، 1740P را نيز كه پانلي برتر دارد در جمع رفقا گنجاند.
مدل هاي 1510 و 1710 پانل هايي خيلي قديمي داشتند و واقعا نسل ضعيفي بودند.
اما همانطور كه فرموديد، نسل جديد پانل ها همه خوب شده اند (چه ال جي و چه سامسونگ) و به زحمت ميتوان بينشان تفاوتي قائل بود، ال سي دي در يك سال اخير بسيار پيشرفت كرده تكنولوژي اش. چيزي كه ميماند، تعهد و سر سپردگي شركت سازنده است كه تعيين كننده ميشود. تجربه خود من اين است كه گارانتي در ايران در مواردي كه بين فقها اختلاف وجود دارد، گرفتني است، نه دادني! يعني تا نگريد طفل كي نوشد لبن! بايد همه توقعات خود را قبل از خريد براي فروشنده ليست كنيد و موافقت ضمني اورا بگيريد.