بازار را زیر و رو کردیم موجود نبود!LX20 در بازار موجود است ؟
بازار را زیر و رو کردیم موجود نبود!LX20 در بازار موجود است ؟
کسی از دوستان تا به حال تجربه کار با مونیتور های ViewSonic رو داشته است؟
نظرتون در مورد این مونیتورها چیست؟
ممنون
سلام پس از عمری کار با crt می خوام LED بگیرم
نظر دوستان در مورد این مونیتور چیه؟
Samsung px 23720 plus
راستی مونیتور هایی ه الان پنل ips دارن چی تو بازار هست؟
برای کار چاپ می خوام اگر مدل دیگری هم پیشنهاد دارید معرفی کنید
ویرایش توسط radioheadz : Sunday 2 January 2011 در ساعت 14:17
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
پنل IPS الان فقط اپل هست و HP
البته دل هم یه زمان پیگیر شدم که پیدا نشد. U2410 دل ارزش خرید دارد ولی خیلی سخت پیدا میشود و گاها ماهها باید منتظر باشید تا بیارن..
بنظرم با وقت گذاشتن برای کالیبره به نتایج بسیار خوبی میرسید.
البته مانیتور های LED کنتراست و برایتنس بسیار زیادی دارن و انگار بیشتر برای فیلم و بازی هستن..من که دو ماه پیش LG LED خریدم که پس دادم،حس کردم اون دقت رنگی را راحت تر میتونم با CCFL ها بگیرم که همین طور هم شد..T220P دست دو خریدم(made in china) و خیلی عالی جواب داده.
وحید بیگدلی
سلام دوستان با 400 یا 500 تومان چه مانیتوری رو پیشنهاد می دید!
ضمنا قیمت دستگاه کالیبره حدودا چند هست؟
ممنون
چه کار تخصصی قراره با آن انجام بدید؟
فرض را بر این میذاریم برای کار عکاسی و چاپ میخواهید -نه بازی و فیلم-
فکر led های تجاری بازار به ذهنتان خطور نکند که تو این زمینه هیچ کمکی به شما نمیکند -زاویه دید کمتر و دقت رنگ نامناسب برای این کار -
به دنبال مانیتور های IPS base باشید که دو نقیصه بالا را به قیمت پایین آمدن response time از بین برده است یعنی زمان پاسخ دهی 4 برابر کندتر از lcd های معمولی - با تکنولوژی TN - است و در نتیجه در پخش تصاویر متحرک از lcd های 200 تومنی هم جا میماند اما برای کار ادیت و چاپ برتری حتمی دارند.
مشکل اخیر هم با فناوری جدیدتر S-IPS مرتفع گشته . hp مدلهای خوبی داره. تو بازار بگردید دنبال مانیتور با پنل S-IPS و IPS مدلهای موجود
را بگید، بعد به کمک هم بهترین رو پیدا میکنیم.نمونه ها: -قیمت 400تا 500 2لار-
NEW DELL U2410 24in IPS LCD MONITOR
Hewlett Packard LP2475W 24" Inch LCD S-IPS
HP Smart Buy ZR24w 24-inch S-IPS
ViewSonic LCD VP2365wb 23in wide e-IPS panel 1920x1080
ولی اگه قصدتون لذت بردن از تصاویر HD و ... است پولتون رو فقط صرف سایز کنید مثلا 27 اینچ -البته از بین مارکهای معتبر و مدلهای جدید-
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 20 January 2011 در ساعت 05:44
FD master
خیلی ممنون از راهنمایی تون! باید قید می کردم که برای کار ادیت عکس مانیتور لازم دارم! اتفاقا یک led ال جی سه چهار روز دستم بود که چند ساعت باهاش ور رفتم تا کمی ته رنگ ها رو بگیرم ولی در بهترین حالت یک ته رنگ زرد تو عکس ها داشت که رفع نمی شد! کلا رنگ ها رو هم خیلی با اغراق نشون میداد! منظورم از مانیتور خوب بیشتر از لحاظ واقعی نشون دادن رنگ ها است. اندازه هم که از 21 به بالا سر باید حرکت کنه!! البته شما مدل های 24 اینچ رو معرفی کردید. بنظرتون کمی برای ادیت بزرگ نیستند؟
سلام
دوستان یک شرکت اخیرا سه مدل مانیتور Dell وارد کرده
U2711
2709W
SX2210T
که مدل U2711 دارای پنل IPS و 27 اینچ میباشد که به گفته فروشنده خوشبختانه به دلیل خرید عمده در حراجی تقریبا با قیمت دلاریش به فروش میرسددر سایت دل آمریکا 1099$در ایران 1150000 تکد:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=224-8284