سلام
من هم مدتی قبل به دنبال مانیتوری با حداکثر همین قیمت بودم که به توصیه فرساد تصمیم گرفتم LG 2261 را بگیرم؛ دقیقا ً همان موقع نایاب شد :cool: و با هزار بدبختی توانستم از بجنورد بخرم, 265 تومان (اگر اشتباه نکنم) و ساخت اندونزی
مانیتور بسیار خوبی است, خوش ساخت و شیک است, زاویه دید عمودیش خوب نیست, اما افقیش نسبتا ً خوب است, در مورد نمایش رنگها هم نمیتوانم فعلا ً نظری بدم چون درست کالیبره نشده.
در ضمن مانیتورهای AOC هم مانیتورهای خیلی خوبی به نظر میرسند, من مانیتورم را کنار مانیتور AOC 931Fwz دوستم که مقایسه کردم, حتی اینطور احساس کردم که زاویه دید افقی آن بهتر است.
کد:
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1080&ID=139#
فقط چیزی که هست اینه که چون تا قبل از آن مانیتور CRT داشتم, مدتی زمان برد تا به تغییر رنگ (که با تغییر زاویه دید در LCD به وجود میاد) عادت کنم, و اینکه اگر سیستمتان مثل سیستم من خیلی به روز نیست, مانیتور فول اچ.دی یا کلا ً رزولوشن بالا؛ میتواند خودش یک دردسر هم باشد, یعنی سیستمم کشش پخش فیلم بصورت روان در حالت Full HD را ندارد.
برای استفاده از بهترین وضوح و عملکرد هم چون باید رزولوشن را روی حداکثر گذاشت, فونتها و آیکونها بسیار کوچک و ریز میشوند که تا مدتها بسیار آزار دهنده بود , اگر هم رزلوشنی غیر از رزولوشن max را انتخاب کنید, دیگر آن کیفیت قبلی را ندارد و انگار حروف سایه دار دیده میشوند.
ضمنا ً در سایز یکسان, تصویر در مانیتوری که رزولوشن بیشتری دارد کوچکتر دیده میشود (که طبیعی است) به همین دلیل به نظر من شاید مانیتور Full HD به کار همه نیاید و رزولوشنهای کمتر گاهی مفید تر هم باشند.
* البته موارد بالا ایراد LCD ها شاید نباشند, ولی خواستم دوستانی که قصد خرید LCD را دارند, اینها را در نظر بگیرند.
:)