خلاصه ما نفهمیدیم با 300 تومن چه مونیتوری میشه گرفت
خلاصه ما نفهمیدیم با 300 تومن چه مونیتوری میشه گرفت
اگر گیر بیاد سامسونگ 23700 مانیتور خوبی هست.خود من چند هفته پیش 285 تومن گیر آوردم که نخریدم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان.
اگر ممكنه يه مانيتور حدود قيمت 200 تومان بگيد به من. براي اديت عكس... (ترحيحا ساسونگ و بالاي 20 اينچ)
در ضمن كسي از مدل 22500سامسونگ اطلاعي داره كه كيفيتش چطوره ؟
مرسي.
پوریا جان درود بر شما
راستش با 200 تومن نمیشه پیشنهاد درجه یکی داد ... شما led می خواین یا lcd ؟
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
سلام پسر پارسی عزیز
بله درست میگین با این قیمت یه چیز خیلی خوب نمیشه خرید... ولی خب منم کار خیلیییی حرفه ای انجام نمیدم !! حالا حالاهاا شاگرد هستیم !
در مورد قیمت هم یه کم بالا پائین شد عیبی نداره..
در مورد LCD و LED هم راستش من نمیدونم کدوم واسه کار عکس بهتر هست... اگه یه توضیح کم هم در مورد اینکه کدوم یک بهتره بدین ممنون میشم.
تشکر.
با درود دوباره
راستش چونکه در پست های اخیر در این تاپیک خیلی روی این مباحث بحث شده ، نمی تونم به صورت مبسوط بحث کنم . ولیکن به طور خلاصه باید بگم که به نظر این حقیر ، پنل های LED به دلیل داشتن کنتراست بالاتر ، بهترین پانل ها هستن ... یک سری از دوستان هم می فرمایند که ips LCD ها به دلیل پوشش رنگ های بیشتر ، بهتر هستن . البته با بودجه ی شما نمیشه اصلا به ips های LED یا LCD فکر کرد . لذا در این شرایط برای شما LED مناسب تره .
با توجه به بودجه ای که گفتین ، مدلی بهتر از AOC E2036V با قیمت 210 تومن سراغ ندارم . با بودجه ی 250 تومن هم می تونم E2040S از LG رو پیشنهاد کنم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ویرایش توسط radioheadz : Saturday 4 June 2011 در ساعت 04:19
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست
با سلاه به همه دوستان عزیز.
امروز توی خرت و پرت هام دنبال چیزی میگشتم که دیدم که مانتیور crt از LG که بعد از خرید ال سی دی هام دیگه ازشون استفاده نمیکنم وجود داره ( خودمم هم فراموشش کرده بودم )
مدل اون هم flatron F700 B هستش.
به نظر شما دوستان میتونه برای کار عکاسی مناسب باشه ؟ چون گاهی که عکسام رو برای چاپ به لابراتور دوستان نزدیکم میبرم دوستان مجبورن کمی رنگ ها رو اصلاح کنن . و دلیلش رو هم این اعلام میکنن که مانیتور ال سی دی فعلیم خوب رنگها رو تفکیک و نمایش نمیده و بهترین گزینه رو مانیتورهای CRT معرفی میکنن !
میخواستم دوستان عزیز راهنمایئم کنن. میشه از این مانتیور استفاده کرد؟
ممنون از همه عزیزان
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/