دوست عزیز بعید می دونم فقط یه عامل کنتراست باشه
البته من اطلاعاتم در این زمینه محدود هستش و نمی تونم اظهار نظر کنم
ولی توی اون review اگه دیده باشید از چند لحاظ بررسی کرده انگار مانیتور رو مثل
luminance
Black point
این چندتا مقایسه رو ببینید:
دوست عزیز بعید می دونم فقط یه عامل کنتراست باشه
luminance
Black point
این چندتا مقایسه رو ببینید:
با درود دوباره خدمت دوست عزیزم جناب apicks
البته بنده نگفتم که تنها عامل برتری یک مانیتور ، کنتراسته . بنده فقط برای اینکه عرایض زیبا و متین شما کامل تر بشه ، یه سری تصحیحات انجام دادم . اولین اصلاح روی این مطلب بود :دوست عزیز بعید می دونم فقط یه عامل کنتراست باشه
luminance
Black point
و دومیش هم مربوط به این مقایسه از سوی شما می شد :کلا رنگ رو بسیار دقیق در میاره
در واقع اگر بخوایم عوامل متعددی مثل کنتراست ، سایز ، قیمت ، قدرت کالیبریزاسیون ، سرعت پاسخگویی و ... رو کنار هم بذاریم ، در کل مدل های بهتری هم نسبت به Dell U2311H پیدا میشه که اتفاقا قیمت منطقی تری هم دارند . به نظرم نباید با این قاطعیت می فرمودید که Dell U2311H از همه ی مدل های مشابه بهتره . در دنیای دیجیتال به این راحتی ها نمیشه بسط عام داد .از همه مدل های مشابه هم بهتر هستش و قیمت مناسب تری داره
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : اگه براتون میسر هست ، تا جای امکان فقط به ارایه ی لینک کفایت کنین تا زیاد تاپیک سنگین نشه . اینجا به راحتی می تونستین با ذکر مجدد همون لینک زیبا ، مفهوم مورد نظرتون رو برسونید .
شرمنده عکس ها را ضمیمه کردم تا شما و دوستانی که اطلاعات دارن بیان در مورد نمودار ها توضیح بدن تا بتونیم بررسی دقیق تری داشته باشیم
در مورد مانیتور هم بنده نوشتم که "شنیدم" این مانیتور نسبت به قیمتش تو هم رده هاش بهتر هستش اون هم از چندتا review که خونده بودم
اگه جوری نوشتم که احساس کردین من با قاطعیت حرفم رو زدم بنده عذر می خوام
راجع به مصرف برق این سه تا اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه من برام جالبه
LCD
LED
PLASMA
درود بر شما
برای تعیین مصرف برق ، 3 فاکتور اساسی مطرحه ؛ سایز ، تکنولوژی و تنظیمات تصویر . با این حال به طور کلی و در شرایط تقریبا یکسان ، مصرف برق LED کمترین و PLASMA بیشترینه . LCD بین LED و PLASMA قرار می گیره .
بنده مدتهاست از u2410 استفاده میکنم و طبق این ریویی که الان در مقایسه با u2311 ازش دیدم هیچ مشکلی از بابت کنتراست و عمق رنگ مشکی نداره .نمیدونم شاید u2311 چون جدیدتر هست بهتر باشه ولی خوب از این طرف هم 2410 حدود 200 پاوند گرانتر از رقیبش هست
محمد سعدی
دوستان خواهش میکنم هرکی Dell U2311H جایی دید تو ایران میفروشن تو فروم بزاره
یا LG E2370V 23 inch
samsung P22500 و احتملا مانتیور سامسونگ سری p نخرید!
داستان از این قراره که یک مانیتور از این مدل رو خریداری کرده بودم که بعد از چند وقت مشکل پیدا کرد و خاموش میشد. یک بار برای تعمیر بردم و باز بعد از یک ماه همون بلا سرش اومد. ولی از اونجایی که گارانتی بود و در شش ماه اول خریدش بود اون رو با یک مانیتور نو تعویض کردند. الان این مانیتور جدید بعد از چند ماه کار در قسمت سمت چپ دچار مشکل شده و قسمتی از تصویر رو به رنگ صورتی نشون میده. امروز یک تحقیقی در اینترنت کردم و دیدم خیلی ها با این مانیتورهای سری p سامسونگ مشکل دارن. امیدوارم دوستانی که این مدل رو خریداری کردن به مشکل نخورن. البته ما یکی دیگه از این مانیتور داریم که تا حالا مشکلی براش پیش نیومده.
خوب چرا 2711 نمیگیری . پنل H-IPS ده بیتی داره و رزولوشون توپ در کنار 1.07 میلیارد رنگ و ورودیهای کامل و pixel pich با سایز 233 میکرون که در 27 اینچها بی رقیب هست .کنتراست عالی و زمان تاخیر 6 میلی و قیمت حدود 1200 (توی این گرونی ها با توجه به قیمت جهانیش که 1099& هست کاملا عادلانه می باشد)
محمد سعدی
آیا مانیتور نزدیک میدان مغناطیسی قوی قرار داره ؟ مثلا بغلش اسپیکر یا وسایل بیسیم گذاشتین ؟الان این مانیتور جدید بعد از چند ماه کار در قسمت سمت چپ دچار مشکل شده و قسمتی از تصویر رو به رنگ صورتی نشون میده.
اگه مشکلی در کلّ مدل های یک برند باشه حتما مدل ها مرجوع میشن یا اینکه لااقل دیگه تولید نمیشه .امروز یک تحقیقی در اینترنت کردم و دیدم خیلی ها با این مانیتورهای سری p سامسونگ مشکل دارن.