سلام
دیروز برای خرید یک عدد مانیتور 22 اینچ به بازار رفتیم. گزینه های ما بین 2261vp ال جی و p22500 سامسونگ بود. این قدر قیمتهای مختلفی میدادن که آدم شاخ در میاورد. کمترین قیمت 2261 با گارنتی مادایران 225 هزار تومان و P22500 با گارانتی سام سرویس 228 هزار تومان بود. از اونجایی که هر دو در یک رنج قیمت بودند و الان یک عدد 2261 داریم و با توجه به اینکه طبق تحقیقاتی که کردم دیدم P22500 ظاهرا باید مانیتور خوبی باشه دل رو به دریا زدیم و همین سامسونگ رو گرفتیم تا دو تا مانیتور رو کنار هم بگذاریم و با هم مقایسه کنیم و نتیجه رو خدمت دوستان اعلام کنیم. (!
Just for you)
طبق تست های سایت xbitlab این مانیتور سامسونگ دامنه رنگی خیلی خوبی داره که میتونید در لینک زیر ببینید.
کد:
http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-touchofcolor2_5.html#sect0
در مورد انتخاب بین 22500 و 22700 هم باید بگم که از نظر کیفیت تصویر با هم برابر هستند و فقط چند جا در اینترنت خواندم که 22500 به مقدار خیلی جزیی از 22700 بهتر است. سری 23 اینچ این مانیتور ها هم به علت بزرگتر بودن اندازه پیکسل هاشون توصیه نمیشه و لبه های تصویر رو خراب میکنند.
و اما مقایسه دو مانیتور با هم:
در حالت تنظیمات کارخانه مانیتور سامسونگ تصویر روشن تر و سردتری داشت و بر عکس مانیتور ال جی تصویر کمی تیره تر و گرم تر. از نظر من گرمی رنگ مانیتور ال جی بیشتر از سردی رنگ مانیتور سامسونگ بود!
سعی کردیم با تنظیم رنگ و نور ، تصویر هر دو مانیتور رو به هم نزدیک کنیم. پس از تنظیم دقیقا تصویر دیده شده در مانیتور ال جی با تصویر مانیتور سامسونگ یکی بود و فقط در برخی عکسهای خاص به میزان خیلی کم کنتراست بیشتر مانیتور سامسونگ خودش رو نشون میداد. البته تست ما با مانیتور 2261v بود که کنتراست داینامیک 1:20000 داشت در صورتیکه مدل 2261vp کنتراست 1:50000 داره که کنتراستش با 22500 دقیقا یکیست. یعنی اصولا از این نظر هم بین مانیتور P22500 و 2261vp هیچ اختلافی نباید وجود داشته باشه.
در کل از نظر من هیچ فرقی بین این دو مانیتور وجود نداره و برای خرید بین این دو مدل میتونید به شکل ظاهری و تعصب برندی خودتون توجه کنید! :biggrin: و هر کدوم رو که دوست داشتید بخرید.