با درود دوباره خدمت شما
اصطلاح علمی تری به نام "کنتراست" هم وجود داره .در آوردن رنگ یعنی دقت رنگ
مگه دقت رنگ به معنای کنتراست نیست ؟ اگه اینجوریه پس چطور می تونیم ادعا کنیم کنتراست مدلی مثل U2311H از 2250t بهتره ؟ شما دارید از چیزی دفاع می کنید که باور کنید خودش هم ادعایی بر بهتر بودنش نداره . مشخصه که کنتراست میلیونی در یک LED بسیار بهتر از کنتراست مدل هاییه که شما می فرمایید .مانیتور هایی که از سیستم ips استفاده می کنن دقت رنگ بیشتری دارن
مگه LED دیود نداره ؟ لامپ فلئوروسنت دیگه چیه ؟ :)من هم نمودار ها رو دادم خدمتتون هم اینکه این لینک که کاملا توضیح رو داده بود دلیلی نمی بینم که دوباره اون رو تکرار کنم ولی اگه می خواید دلیل تمایل به آبی استفاده از لامپ های فلورسنت هستش
دوست من ، LED با داشتن دیودهای رنگ های اصلی "به یک میزان" در واحد سطح ، از هر رنگ ، میزان برابری رو ارایه میده . البته شما میتونین با دستکاری در تنظیمات دستگاه ، فضای رنگ رو گرم یا سرد کنید ولی در حالت طبیعی ، چنین صحبتی اصولا اشتباهه .
مانیتور هایی که از پنل TN استفاده می کنن بیشتر تجاری هستن و ips دار ها برای ادیت عکس و اون هایی که دقت رنگ براشون مهم تره
فقط تو این لینک هم نیست می تونید لینک های دیگه رو هم ببینید تو همین فروم هم لینک های دوستان هست و هم اون review رو که بهتون دادممن روی صحبت دوستانم مطلبی نمی ذارم و "اون عزیزان صحبتشون کاملا محترمه" ؛ خواهشا برای تایید خودتون ، از دوستان مایه نذارین . اگر مایل به ادامه ی بحث هستید ، لطفا از منظر خودتون و با ارایه ی مستندات صحبت های بنده رو رد کنید .بنده دنبال مانیتور های ips دار هستم...تکنولوژی جدید تر هستش..
دوست من ، بحث شما از پایه ی تکنیکی اشتباهه ؛ چرا که شما به اشتباه فکر می کنید کنتراست یا همون دقت رنگ تولید شده توسط پنل های ips بهتر از پنل های LED یه . بنده کار ندارم که شما دنبال چه مارک و چه مدلی هستید ، من فقط اینجا به عنوان یک کاربر ساده "وظیفه دارم" که اگه اطلاعاتی در زمینه ای داشته باشم ، اون رو به صورت محترمانه با دیگر اعضا تبادل کنم ... و همینطور وظیفه ی منه که اگه به اشتباهی در صحبت دوستان برخوردم ، به صورت محترمانه ، اون اشتباه رو تصحیح کنم . چرا که وقتی اینجا مطلبی مطرح میشه ، این فقط شما نیستید که اون رو می بینید ؛ بلکه ممکنه صدها کاربر در طول زمان ، بیننده ی این مطلب باشن .
LED تجاری چه مفهومی داره ؟ مگه قراره جنس تولید شده به مرحله ی تجاری نرسه ؟ مگه خود U2311H تجاری نیست ؟ چیزی که برای من مهمه اینه که توضیحات لازم رو به صورت شفاف برای آگاه سازی ارایه کنم . اگر کسی واقعا متوجه نمیشه ، میتونه به صورت خصوصی به من پیام بفرسه تا توضیحات بیشتری بدم .شما می خوای به ثابت کنی که اون led های تجاری بهتر هست رو نمی فهمم
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی