سلام
دوستان نظرشان در مورد LG IPS226V چیست؟ پانل IPS و سایز 21.5 اینچ با قیمت حدودی 350 هزار تومان !
سلام
دوستان نظرشان در مورد LG IPS226V چیست؟ پانل IPS و سایز 21.5 اینچ با قیمت حدودی 350 هزار تومان !
درود
مدل بسیار خوبیه . با توجه به اینکه پانل IPS و LED داره ، واقعا کیفیتش عالیه . به ریویو های مختلف اینترنتی اگر مراجعه کنید ، به راحتی می تونید به کیفیت عالی این مدل پی ببرید . یکی از برجستگی های این مدل ، Full HD بودنشه که با وجود کابل HDMI و خروجی هدفون ، کاملا برای کارهای مالتی مدیا مناسبه . زمان پاسخ دهی این مدل هم مثل باقی امکاناتش خوبه . چیز دیگه ای که در این مدل توجهم رو جلب کرده ، ظاهر فوق العاده شیک و باریکشه که می تونه با محیطش کاملا هماهنگ بشه .
در کل من این مدل رو با توجه به قیمتی که فرمودین کاملا مناسب می بینم . پیشنهاد می کنم به این مقایسه و همین طور به امکانات LG IPS226V در این لینک توجه داشته باشید .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
calligrapher جان کارت گرافیکم ردیفه (GTX 570).
یه مدل 23 اینچش هم هست. توی سایت های ایرانی و حتی سایت خود ASUS بررسی کردم ولی فقط عنوان IPS را دیدم (P-IPS نبود). اینظور که معلومه ASUS سنگ تمام خودش را توی 24 اینجش (LCD ASUS PA246Q) گذاشته (P-IPS panel with 98% Adobe RGB coverage and 178° wide viewing angle).
اون LG هم با توجه به ترکیب IPS و LED باید کیفیت خوبی داشته باشه ولی در هر صورت از سری P-IPS نیست و دقت رنگش از ASUS PA246Q کمتره.
به نظرم ASUS PA246Q با توجه به P-IPS بودن و ریویوهای بسیار خوب و قرارگیریش در موقعیتی که به عنوان اهرم قدرتنمایی ASUS رو شده و در عین حال قیمت مناسبش و رقابتیش (در بین IPSهای حرفه ای)، گزینه بسیار خوبیه...
دوستان نظراتتون؟؟
لظفا نمایندگی و مرکز فروش معتبر هم معرفی کنید...:)
سلام دوستان
پیشنهاد می کنم دوستانی که اطلاعات کافی دارند، برای رنج های قیمتی مختلف بهترین گزینه ها رو معرفی کنند تا تصمیم گیری برای خریداران راحت تر باشد.
مثلاً :
200-250 تومن : ....
250-300 تومن : ....
300-350 تومن : ....
350-500 تومن : ....
سلام دوستان.
میخواستم بدونم مانیتور هایی که دارای سطح شفاف (bright LCD) هستن مانند مانیتور بعضی از لپ تاپ ها..تصویری که ارائه میدن واقعی تر هست و برای کار چاب بهتر هست یا مانیتور هایی که سطح مات دارن؟..مثل اکثر مانیتور های معمولی توی بازار..
ویرایش توسط Pouria Arshadi : Friday 2 September 2011 در ساعت 15:31
پـوریـا ارشدی
من قصد خرید یه مانیتور 21 تا 23 اینچ رو دارم. با قیمتی تا سقف 450 تومان.( اگه کمتر باشه چه بهتر)
توی نت که گشتم به ایسوس مدل PA238Q بر خوردم که نمی دونم الان توی بازار هست یا نه. اگر هست و کسی از قیمت اطلاعی داره لطفا بنویسه.
من اصلا گیم بازی نمی کنم اما کار فتوشاپ انجام میدهم . و فیلم هم می بینم .
برام مهم هست که از زوایای مختلف دید خوبی داشته باشه .
توی این رنج قیمتی پیشنهاد شما چیه .
این لینک ایسوس :
http://in.asus.com/Display/LCD_Monitors/PA238Q/
سلام
ظاهراً دوستان التفاتی به پست عام المنفعه شماره 634 ما نداشتند! ...
به هر حال در کنار آن یه سئوال هم داشتم؛ در مورد استفاده از 2 مانیتور همزمان برای کارهای فتوشاپی، نظر دوستان چیست؟ از جنبه فنی چگونه امکان پذیر است ؟ این کار چه قابلیت ها و مزایای دارد؟
سلام
من اون قسمتو میسپرم به دوستان دیگر ،
برای استفاده از دو مونیتور کنار هم تقریبا تمام کارت گرافیک ها که دو خروجی دارند قابل استفاده هستند.از هر کدام خزوجی ها برای یکی از مونیتور ها استفاده می کنید و بسته به سیستم عامل تنظیماتی ساده رو انجام می دید .
این که فایده داره یا نه بستگی داره ، من معمولا تو مونیتور دوم برنامه دیگه ای مثل Bridge رو باز دارم (گرچه تو خود Photoshop امکان داشتن دو View از یک عکس رو دارید، مثلا در حالی که روی نقطه ای از عکس کار می کنید در مونیتور دیگر کل عکس رو ببینید) .
Lightroom هم توانایی استفاده از دو مونیتور را دارد. همان آیکانی که در حالت عادی پایین سمت چپ موجود است . در حالت عادی وقتی بزنید پنجره ای کوچک به عنوان مونیتور دوم باز می شود. اگر مونیتور دوم باشد به آن انتقال پیدا می کند.
سوال منم بی زحمت جواب بدهید . دو تا پست بالاتر
این مانیتور ایسوس مدل خوب کار آمد و بسیار زیبایی هست.منتها کمی سخت پیدا میشه.
اگر مایل به هزینه کمتر هستید ین مدل ال جی با قیمتی در حدود 300 تا 320 گزینه بسیار خوبی هست
LG IPS226V
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی