2370 که یک مدتی کلی وقت از من گرفت آخر هم پیدا نشد.تمامی شهرهای جنوبی مرکزی هر جا آشنا داشتم سپردم ولی پیدا نشد که نشد
2370 که یک مدتی کلی وقت از من گرفت آخر هم پیدا نشد.تمامی شهرهای جنوبی مرکزی هر جا آشنا داشتم سپردم ولی پیدا نشد که نشد
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام دوستان (پست اولم در انجمن هستش D: )
شما شرکتی رو میشناسید که بتونه مانیتور های حرفه ای و نیمه حرفه ای رو با قیمت معقول سفارش بگیره و وارد کنه ؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
2 عدد مونیتور Dell U2711 IPS در یک فروشگاه به قیمت 1250 دیده شد.یکی را برای یکی از دوستان عکاس حرفه ای ابتیاع نمودیم.
خودمانیم عجب غول بی شاخ و دمی است!فضای رنگی اش تقریبا Adobe RGB است و چند گام بالاتر از sRGB و از نظر کنترل بر روی رنگ و کنتراست یکی از شاهکار ترین مونیتور های بازار است.پنل هم که IPS می باشد.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2711.htm
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بسیار مانیتور خوبی هست.منتها واقعا به قول شما غول بی شاخ و دمی هست برای خودش.من دنبال 2311 هستم که این هم اصلا پیدا نمیشه انگار.تعجب میکنم همین رو هم گیر آوردید!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
مانیتور های led ASUS با پنل IPS با قیمتی حدود 350 تا 380 بسته به اندازه وارد بازار شده اند
ML239H
ML229H
از نظر کیفیت ساخت و بدنه مونیتور های ایسوس بسیار خوب هستند.چند روز پیش یک عدد MS246H برای دوستی خریدم .کیفیت ساخت و قیافه زیبایی دارد اما اصلا برای کار عکس و گرافیک خوب نبود.مناسب وبگردی و بازی و بخصوص فیلم دیدن ( آن هم فیلم Full HD ) است.
مدل های IPS اش خروجی بسیار بهتری دارند.اما جهت خرید حتما خروجی مونیتور را خودتان شخصا ببینید.
کاوه قبادیExposure.ir
سلام دوستان عزیز
یه مشورت میخواستم برای خرید نمایشگر خیلی دنبال مدل های حرفه ای نیستم برای ویرایش عکس و غیره ولی میخوام واقعا یه جهش داشته باشم از CRT به LED
آنچه به دنبال آن هستم :
یک نمایشگر LED
حداقل 22 اینچ
نسبت تصویر حداقل 16 به 9 برای تصاویر اچ دی (پوشش 1080P هم اگه داشته باشه چه بهتر)
با توجه به اینکه تا به حال هرگز بازی نکرده ام و اهل بازی نیستم زمان پاسخدهی هم خیلی اهمیت نداره ... فکر میکنم 5ms کافی باشه
حتما یک خروجی HDMI داشته باشه چون برای ویرایش عکس باید از لپ تاپم استفاده کنم و دوست دارم ویرایشم رو در سایز 22 اینچ انجام بدم تا یک صفحه ی 6'15 اینچی ...
کنتراست بالایی داشته باشه
گستره ی رنگ ها رو به خوبی نمایش بده ...
و ...
بودجه ی خاصی در نظر نگرفتم اما حدود 200 هزار تومان یا کمی بالاتر ...
خودم نمایشگر + AOC V22 رو در نظر داشتم اما قیمتش کمی بالا هست حدود 260 تا 300 تومان متغیر هست ...
برند LG رو هم خیلی اطمینان بهش ندارم چون بی کیفیت ترین پنل های خاورمیانه رو توی نمایشگرهاش به کار میبره ...
منتظر شنیدن نظرات دوستان هستم ...
چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
خودتان را برای برندها و محصولاتشان قیمه قیمه نکنید!/مهدی استیری/
تجهیزات
البته LED آن هم با بودجه 200 هزار تومان چیز دندان گیری نمی توانید پیدا کنید.الان حداقل قیمت ها روی 300 تا 350 هزار تومان است.
اما جدیدا LG یک مونیتور با پنل IPS به بازار داده که فکر کنم قیمت اش حدود 300 تومان باشد ( سایت مادیران را چک کنید )
اما با بودجه هی بیشتر انتخاب های بیشتری هست.
پی نوشت :
اصولا من هم به LG اعتقادی ندارم.اما این مونیتور جدید مثل اینکه بد نیست.
کاوه قبادیExposure.ir
درود
نمایشگر های Full HD معمولا خودشون 16:9 هستن و از این نظر مشکلی نخواهید داشت .نسبت تصویر حداقل 16 به 9 برای تصاویر اچ دی (پوشش 1080P هم اگه داشته باشه چه بهتر)
سرعت بالا فقط برای بازی نیست ؛ در دیدن فیلم هم به کار شما خواهد آمد . با این حال اگر هدفتون دیدن فیلم و بازی و این چیزا نیست ، 12ms کافی خواهد بود . البته فکر نکنم نمایشگری باشه که چنین سرعت و اسکنی داشته باشه . الان دیگه همه لااقل 8ms هستن .با توجه به اینکه تا به حال هرگز بازی نکرده ام و اهل بازی نیستم زمان پاسخدهی هم خیلی اهمیت نداره ... فکر میکنم 5ms کافی باشه
بهترین گستره ی رنگ ها ، در ترکیب IPS با LED حاصل میشه . البته اگه بودجتون نرسید ، همون LED هم می تونه کافی باشه . چرا که شما هر تعداد رنگی که داشته باشید (IPS) بدون کنتراست بالا (LED) نمی تونید طیف جالبی از رنگ ها رو ببینید . ولی با داشتن کنتراست خوب ، حتی اگر تعداد رنگ هاتون ، 20% هم کمتر باشه ، باز هم طیف جالب تری رو در اختیار خواهید داشت .گستره ی رنگ ها رو به خوبی نمایش بده ...
LG خیلی هم خوبه . نگاه برندی ، نتیجه ی چندان جالبی رو برای خریدار به همراه نخواهد داشت .برند LG رو هم خیلی اطمینان بهش ندارم چون بی کیفیت ترین پنل های خاورمیانه رو توی نمایشگرهاش به کار میبره ... منتظر شنیدن نظرات دوستان هستم ...
اگر بتونید LG/IPS 231P-BN رو تهیه کنید خیلی خوب خواهد بود . مدل هایی از ASUS که هم LED و هم IPS دارند نیز بسیار مناسبن . البته چه برای ASUS و چه برای LG باید افزایش بودجه بدید .بودجه ی خاصی در نظر نگرفتم اما حدود 200 هزار تومان یا کمی بالاتر ...
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
ویرایش توسط persian.boy : Friday 12 August 2011 در ساعت 19:16 دلیل: اشتباه نگارشی