این تاپیک رو با اجازه دوستان به این خاطر باز کردم که دوستانی که قصد خرید کامپیوتر جدید یا ارتقاء کامپیوتر موجودشون رو دارند یه جای مشخص بیان و سئوال و جواب ها در اونجا مطرح بشه.... تا جایی که بررسی کردم دو تاپیک جداگانه در مورد پرینتر و مانیتور داریم اما در مورد خود کیس و دل و روده آن (!) -- باز به جز بحث های کم و بیش پراکنده ای که در مورد رسانه های ذخیره سازی شده است -- چیز خاصی ندیدم...
موضوع این است که با توجه به رشد سریع انواع گوناگون پردازنده ها و کارت های گرافیکی و ابزارهای ذخیره سازی و نیز گسترش سریعتر دنیای نرم افزار و شکل گیری نرم افزارهای توانمندتری که احتیاجات سخت افزاری بالاتری هم دارند موقع خرید یا ارتقاء سیستم خود (بخصوص با در نظر گرفتن کار خاصی همچون پردازش عکس ها که البته هم ممکن است خیلی کار سنگینی از نظر گرافیکی تلقی نشود ولی به هرحال متفاوت از کارهای ساده تر و سبک تری است که با کامپیوتر انجام می دهیم) چه نکاتی را باید مد نظر قرار دهیم؟ آیا مثلا پردازنده های AMD با Intel تفاوت خیلی خاصی را نشان می دهند؟ یا در هرکدام از اینها اگر مثلا اینتل معمولی را بگیریم با Dual core یا core due2 خیلی فرق می کند؟ آیا کارت گرافیک های خاصی هست که فرضا برای کارهای عکاسی یا میکس و مونتاژ مناسب تر از بقیه باشد (منظورم مدل های متفاوت آن است وگرنه در اصل قضیه که شک نداریم که برخی از کارت ها بهتر از برخی دیگر هستند!) .... ایضا در مورد هارد و رایتر و مادر برد و ....
در مورد مانیتور نیز به همین ترتیب .... تجربه دوستان با ال سی دی ها و سی آر تی ها چگونه است.. در ال سی دی ها فرصا برند و مدل مناسب در بازار الان کدام است؟ ...
به هرحال گفتم دوستان اگر صلاح دیدند این بحث را متناسب با پیشرفت های بازار دنبال کنند و تجربه های خود را (یا خرید های خودشون رو) با بقیه دوستان درمیون بگذارند...