اگه منظورتون درایورش هست که باید بگم از قبل نصب شده بوده ولی باز از سایت خود هارد اخرین ورژنش و نصب کردم ولبی همچنان اتفاقی نیفتاد خود من حدث میزنم اطلاعات بوتش پریده باشه ...
اگه منظورتون درایورش هست که باید بگم از قبل نصب شده بوده ولی باز از سایت خود هارد اخرین ورژنش و نصب کردم ولبی همچنان اتفاقی نیفتاد خود من حدث میزنم اطلاعات بوتش پریده باشه ...
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
من هم حدس میزنم مشکل سخت افزاری جدی نداشته باشه. من جای شما بودم خودم کاری نمیکردم مستقیم میبردم برای استفاده از گارانتی
سلام
این لینک رو ببینید (با وی پی ...):
Use EaseUs Partition Master to Fix USB Flash Drive Detection Problems
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
1-اگر هارد شما گارانتی دارد بدون دستکاری به شرکت گارانتی مراجعه کنید
2- اگر اطلاعات مهمی دارید به هیچ وجه دستکاری یا ریکاوری نکنید چون 99 درصد اطلاعات قابل بازگشت هست ولی دست کاری کنی نه
3- امکان خرابی برد کنترل هارددیسک-سیلندر هارد دیسک-پاک شدن فروم ور-بدسکتور-خرابي Logical-خرابيPCB-. خرابي هد- خرابي Step Motor-
مشكلي درSA-از کار افتادن پلاتر-و.................
بازم تاکید میکنم دستکاری نکنید
و همیشه این نرم افزار را در کامپیوتر خود نصب داشته باشید Hard Disk Sentinel اطلاعات خرابی بد سکتور دما عمر و کارکرد هارد را نشان میدهد و اگر هارد شما خرابی یا بدسکتور داشته باشد به شما گوش زد میکند
سلام
شما با کامپیوتر دیگری هم امتحان کنید.اوی با یک ویندوز دیگه بعد با یک مک.بعد سراغ ریکاوری و... برید.
سلام،
دوستان عزيز لطفا من رو از تجربه هاي خودتون بي نصيب نكنيد، ديشب متاسفانه يكي از مموري هام رو توي هارد اكسترنالم ( يك ترا بايتي) ذخيره كردم و متعاقب آن مموري رو فرمت كردم، ولي متاسفانه نميدونم چطور شد كه وقتي سراغ هاردم رفتم كل هارد هم فرمت شده بود، بعد از اون مموري و هارد رو بدون دستكاري كنار گذاشتم، خلاصه از ديشب تا حالا خواب نداشتم، محتويات و عكس هاي مموري اخير بسيار برام مهم هستند، لطفا راهنمايي كنيد براي ريكاوري چكار ميتونم بكنم
پيشاپيش ممنون
یوسف جان من همیشه از برنامه Recover My Files استفاده میکنم و همیشه هم موفق بودم.گزینه فرمت ریکاوری رو انتخاب کن بعد هم نوع فرمت فایلها ...عکسهات به احتمال زیاد بر میگردن.من رو که هیچ وقت نا امید نکرده.
یک ویروسی هم هست که اطلاعات رو پنهان میکنه و زمانی فعال میشه که هارد رو از سیستم جدا کنی و دوباره وصل کنی.اگر حجم نشون میده هاردت اسم پوشه ها رو سرچ کن پیداشون میکنه بعد توی یک پوشه جدید کپی کن و هارد رو اسکن.
با کیاوش خط رو خط شدیم.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
نه كياوش مخفي نشده، واقعا فرمت شده :( وقتي هارد رو باز ميكنم حجمش كاملا خاليه و ٩٣١ گيگ فضاي خالي رو نشون ميده
عقيل جان، ممنونم يعني ميشه فرمت هاي RAW رو هم ريكاور كنم؟! البته من براي پريويو تو كامپيوتر يه .JPG مديوم هم در كنار RAW ذخيره ميكنم
بعد اين نرم افزار رو هم كه گفتي ميشه تو نت گير آورد