یوسف جان برای برگرداندن عکس ها از مموری بهتره از نرم افزار زیر استفاده کنی
لینکش هم گذاشتم . از قسمت تنظیمات فرمت عکس موجود در مموری رو انتخاب میکنی و عکس ها برمیگرده
دانلود Photo Recover-Center v2.4 Build 2197 - نرم افزار بازیابی عکس های پاک شده
در پست بعدی در مورد هارد راهنمایی می کنم منتظر باشید
داود معانی
دوست عزیز در صورتی که بر روی هارد و مموری خود بعد ار فرمت شدن چیزی نریخته باشید. تمامی فایلها قابل برگشت می باشد.
می توانید از برنامه minitool power data recovery استفاده کنید.
نکته مهم :
زمانی که اطلاعات رو ریکاور می کنید باید در هارد دیگری این اطلاعات ریخته بشه. (خیلی ها رو دیدم که فایلها رو در همون هارد پاک شده بر می گردونن که اونجاست که باید گفت فاتحه مع صلوات )
سلامی دوباره
نرم افزار زیر رو که بسیار حرفه ای است دانلود کنید
هم ورژن 64 بیتی و هم 32 بیتی داره
توصیه می کنم هنگام ریکاوری از لپ تاپ استفاده کنید و لپ تاپ به برق متصل باشه چون اگر برق بره کار خراب میشه
هنگام unzip ویروس کش رو غیرفعال کنید تا کی جن پاک نشه
هنگام نصب نرم افزار حالت نرمال رو انتخاب نکنید و به حالت دوم برید
بعد از نصب ممکنه نتونید تو دسکتاپ پیداش کنید به پروگرام فایل برید و پوشه oo software و پوشه ریکاوری رو اونجا پیدا می کننین
نرم افزار رو کلیک کنید و اطلاعات فایل کی جن رو که داخل پوشه دانلئود بود در قسمت ریجستری وارد کنید
http://tehrandownload.ir/1391/06/22/...4%D8%A7%D8%B9/
ادامه در پست بعدی
داود معانی
بعد از اینکه اطلاعات رجیستری رو پذیرفت ایمیل رو وارد نکنید و صفحه رو ببندید
حالا نرم افزار رو کلیک کنید تا بالا بیاد
قسمت پایین سمت چپ بخشی رو که باید فایل های ریکاوری ریخته بشه مشخص میکنه
اگر هاردتون اکسترنال بوده و ظرفیت اطلاعات هم بالاست بهتزه موقتی یک هارد یک ترابایتی امانت بگیرید و فایل ها رو روی اون هارد بازیابی کنید
نباید رو هاردی که فرمت کردید فایلی بریزید
به هیچ عنوان
از لیست درایوها درایوی که فرمت شده انتخاب کرده و next
در قسمت بعدی هر سه گزینه باید چک شده باشه
در قسمت بعدی گزینه اتوماتیک رو چک کنید تا با ریکاوری ، ذخیره هم بکنه
گزینه next
بعد انتظار
شاید به دلیل حجیم بودن فایل ها زمان زیادی بکشه
مواظب باشید که لپ تاپ به حالت sleep نره( تنظیمات قسمت power option (
سوال بود در خدمتم
داود معانی
سلام
آقا دستت درد نکنه . عجب نرم افزاری بود . اتفاقا دیروز یکی از این اقوام ما به من گفت که اومدم با منوهای دوربینم رو ببینم که نمیدونم چطوری زدم و حافظه رو پاک کردم . تمام عکس های 2 سال اخیر که همش هم خانوادگی بوده ، پرید !!! تورو خدا ببین میتونی کاری بکنی یا نه !
منم از دیشب نزدیک 7 تا نرم افزار مختلف رو دانلود کردم و هیچکدومشون عکس ها رو برنگردوند ولی با این نرم افزار تقریبا همه عکس هارو برگردوند .
خواستم تشکری کرده باشم و توصیه این نرم افزار به همه دوستان
www.saghati.com
Nikon D700 + 14-24 F/2.8G ED N + 24-70 F/2.8G ED N + Grip + Backpack Vanguard up-rise 48
لینک جدید به خواهش یکی از دوستان
O&O DiskRecovery 8.0 Build 535 Tech x86/x64 + Portable بازیابی اطلاعات | دانلود رایگان نرم افزار
داود معانی
سلام
تعدادی عکس بسیار مهم داشتم که تصور میکردم در هارد قدیمیم هستند. الان که نگاه کردم متوجه شدم که انجا کپی ندارم ازشون. تنها جایی که مطمئنم که کپی داشتم در هارد مک بوک بوده که ان هم متاسفانه مدتی قبل با نصب موریکس ۲-۳ بار پارتیشن بندی وفرمت شد!
حالا...
بااین احوال ،ایا امیدی،راهی،چیزی هست که من این اطلاعات را بازگردانم؟
ممنون