سلام . برای بازیابی اطلاعات من نرم افزارهای زیادی را امتحان کرده ام ولی یکی از بهترین و کم حجم ترین نرم افزار ها Recovery My File میباشد . موفق باشید .
سلام . برای بازیابی اطلاعات من نرم افزارهای زیادی را امتحان کرده ام ولی یکی از بهترین و کم حجم ترین نرم افزار ها Recovery My File میباشد . موفق باشید .
اصولا هیچ اطلاعاتی بصورت فیزیک از روی حافظه ها پاک نمی شوند. فقط جدول آدرس دهی هست که پاک می شوند.
بنابراین ممکنه حتی چندین بار فرمت هم باعث نابودی کامل اطلاعات شما نشود.
در حال حاضر نرم افزارهای پاک کننده اطلاعات از الگوریتم های رندم برای نوشتن چند ده باره اطلاعات بر روی حافظه ها استفاده می کنند تا درصد سلامت اطلاعات در صورت بازیابی را به شدت پایین بیاورند.
ارادتمند
بنده رم روربینم با خود دوربین فرمت شده حالا من اون عکسارو میخوام برگردونم فرمت عکس ها هم RAW بود همه چه برنامه میتونه این عکس هارو برگردونه
فرمت از نوع سریع انجام شده یا فرمت از نوع کامل؟
از نوع سریع (quick) فرمت شده باشه احتمال بازیابی زیاده.
برای دانلود نرم افزارهای بازیابی میتونید از سایتهای وطنی مثل p30download یا غیره نرم افزار را دانلود کنید
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
سلام دوستان ..وقتتون بخیر...
بنده در حال سفر هستم و قسمتی از فیلم هایی که تهیه کردم و برام خیلی مهم هستند از کارت حافظه دوربین پاک شده ...با دو تا نرم افزار برای بازیابی شون تلاش کردم recover my file و total recover هر دو تا فیلم ها رو برمی گردونند اما فیلم ها باز نمیشه بعدش .....دوستان چه نرم افزاری رو برای بازگرداندن فیلم ها از روی کارت حافظه پیشنهاد می کنند ؟ مموری کارت هم سن دیسک هست و از نرم افزار خود شرکت سن دیسک استفاده کردم که همه فیلم ها رو پیدا کرد اما امکان ذخیره نداد چون اکتیو نشده بود ....
سایت شخصی من : Mojesm.ir