روال کاری این سایت چطوریه ؟
روال کاری این سایت چطوریه ؟
علی اسلامیان
منظورتان را از تکنیک متوجه نشدم!
اما شاید مقالات سایت را بدرستی مطالعه نمی کنید.
http://www.akkasee.com/articles/7795/
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
البته جدیدا کمی هر عکس رو بیشتر معطل میکنن ... ( که شاید برای همه عکسها اینطور نباشه ) .
مثلا من اخیرا عکسی رو ارسال کردم و منتظر ریجکت یا نمایشش بودم ... حدود 2 هفته !!! نه ریجکت میشد و نه قبول !! یعنی واقعا انقدر طول میکشه تا یه عده کاربر نظراتشون رو بدن روی عکسها ... ؟ من خودم برای عکسهای خیلی ها نظر دادم و میدونم سیستمش چطوره ولی یکی دیگه از دوستان هم که عکسی رو ارسال کرده بود ، مدت زمانی حدود 10 روز رو منتظر مونده بود برای نتیجه ...!! البته همه عکسهاش اینطور نمیشدن .
جالب اینه که بعد از 2 هفته انتظار برای عکسم هیج توضیح یا دلیلی برای عدم انتشار ارائه نشد .
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
ایا برای فروش کتاب به عکاسانی که عکسشون توی کتاب قرار میگیره مبلغی پرداخت میشهآخر هر سال عکسها بصورت کتاب به چاپ میرسه و برای فروش قرار میگیره.
یا اینکه فقط به کپی رایت بسنده میشه البته از جهت کنجکاوی پرسیدم
علی اسلامیان
اتفاقا یادمه همین مطلب رو هم جایی خونده بودم که گفته شده بود اگه تصمیم گیری طولانی شد نگران نباشید چون عکستون گم نشده و در حال بررسیه.
و اینکه گاهی اوقات یکی از screener ها تصمیم قطعی نمیگیره و عکس رو به دست همکارش میسپره تا نظر اون رو هم داشته باشه.
در مورد توضیح ندادن هم اگه تو قسمت critique برید میبینید خیلی ها از این قضیه شکایت دارن ولی مطمئنا اگه بخوان واسه تک تک عکسهای رد شده توضیح بدن تمام وقتشون گرفته میشه.
ممنون علی جان از اطلاعات ولی منظور من از ارائه یک توضیح ، توضیح دادن اون سری screener ها که 10 - 12 نفر هستن نبود ... منظورم همون دلایلی هستش که وقتی خودمون هم داریم در مورد عکسی نظر میدیم برای پابلیش یا عدم پابلیش ، یه جا داره که وارد می کنیم ( member screening ) ... اونها برای عکسهایی که ریجکت میشن نمایش داده نمیشن !؟!؟
منظورم این نظراتی هستش که اینجا ارائه میشن ( هم فرمت های آماده شده ی سایت برای بهترین دلیل و هم نظرات آپشنال ) :
چون قاعدتا وقتی عکس فورا ریجکت نمیشه یعنی به بخش member screening رفته برای نظارت کاربران ... پس حتما نظراتی هم روی اون داده شده . نه !؟
علامه
" Canon XXD + Some Stuffs "
نه.
همونطور که عرض کردم اگه بره برای user screening بهتون اطلاع میدن و کامنتی دریافت میکنید مثل این:
Note from the screeners
Your picture has been evaluated both by the site crew and the members. The common decision was to not publish.
Additional feedback
Of those who voted against your image, five indicated that there is a problem with impact, five noted motif as a weakness and two selected story as a reason for not publishing the image.
وقتی کامنت نمیذارن یعنی خودشون ریجکت کرده ن.