عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
من یه عکس آپلود کردم حدود یک هفته قبل
فضا خیلی گنگه اصلا متوجه نشدم از کجا باید پیگیری کنم که حتی عکس آپلود شده یا نه و یا عکس را که آپلود کردم بتونم ببینم..
ویرایش توسط farhad44 : Monday 22 February 2010 در ساعت 20:32 دلیل: عكس با حجم غیر مجاز تبدیل به لینك شد
کلا به نظر میرسه این امر کاملا اشتباه هست اکثر عکسهای این سایت ادیت کاملا مشهوده و درصد بالایی گرافیک هستن تا عکس
عکاس باشی! عکاس باشی! عکستو بی هوا بگیر!
یه عکس بی پرده ناب از روزگار ما بگیر!
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
در مجموع عکس هایی که پذیرفته می شه تلفیقی از یک عکس به همراه یک کار گرافیکی سنگینِ، تقریبا هیچ عکسی که در عین سادگی زیبا باشه دیده نمی شه، که همین خود یکی از بزرگترین تفاوت های این سایت با سایتهای دیگه است. در مجموع سایت عکاسی متفاوتی ست.
این هم عین عبارت مورد نظر در مورد ادیت:
کتاب سال 2010 رو هم میشه از اینـــجا تهیه کرد.Editing is another common reason for rejection. Quite a lot of editing is allowed in the creative edit section, but no photo should appear over-edited, the editing should be as invisible as possible and always reinforce the message of the photo. Pure digital art, with little resemblance to the original photograph, is not accepted here.
این کتاب شامل 211 عدد از بهترین عکسهای این سایته که از 210 عکاس مختلف از 33 کشور جهان انتخاب شده و قیمتش 49 دلاره.
نکته خیره کننده اینجاست که ساکنین اروپا این حق رو دارن که اگه از کتاب خوششون نیومد ظرف مدت 2 هفته اون رو برگردونن
عکسهای موجود در کتاب هم اینجــا قرار گرفته.
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
سلام
3 كار زيبا از اقاي رضا وحمي در اين سايت
http://1x.com/member/12664/reza-vahmi/
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II