ممنون امیر عزیز
عکس با سرعت شاتر ۲۰ ثانیه گرفته شده است و حرکت سرشاخههای نیزار در اثر نسیم ملایم ایجاد شده است و هنگام ویرایش تغییری نکرده است.
ممنون امیر عزیز
عکس با سرعت شاتر ۲۰ ثانیه گرفته شده است و حرکت سرشاخههای نیزار در اثر نسیم ملایم ایجاد شده است و هنگام ویرایش تغییری نکرده است.
سلام
متاسفانه همیشه بهترین عکسی که میبینیم الزاما قشنگترین عکس نیست.... برای من همیشه بهترین عکس یا مجموعه ، آن بوده که بیشتر از همه تحت تاثیرم قرار دهد...
گزارش تصویری زیر از خبرگزاری مهر، متاسفانه عکس هایی بودند که من را منقلب کردند و در این هفته (یا شاید همه عمر) دیدن آنها برایم تاثیر گذار تر بود...
نمی دانم شاید قرار دادن این مجموعه در اینجا درست نباشد، اما به هر صورت واقعیت را نمیشود با ندیدن فراموش کرد... فراموش کرد شاید اطراف ما دنیاهایی باشد که مانند دنیای ما پر از آسایش و شادی نباشد... پر از عکس های قشنگ... یاد این جمله افتادم... " عکس سلاحی است که با آن میتوان به مبارزه با فجایعی رفت که بشر ساخته است...
کودک آزاری - خبر گزاری مهر
شاد باشید و سلامت (!!!) ... شکر خدا را هم فراموش نکنید و دعا برای ... برای خیلی چیز ها...
متأسفانه این مجموعه عکس اونقدر دلخراش بود که نتونستم تا آخرش رو ببینم.
بعضی از افراد(نمونش همین ناپدری سنگ دل) شبیه انسان هستند و حیوون هم نمیشه بهشون گفت. هر چند که به مقام حیوانات هم توهین شد و حیوان با حیوان این کار رو نمیکنه!
بابت آف تاپیک عذر میخوام. اگه نمیگفتم عقده میشد سر دلم.
کد:http://www.dpreview.com/galleries/644934114/photos/892074
FD master
مجموعه عکس NOOR Images
البته دیدن عکس های آژانس VII هم جای خود دارد... چند مجموعه عکس از زمان سانحه تا کنون را روی صفحه اصلی اش قرار داده است...
viiphoto
همیشه موفق و تندرست باشید...
ویرایش توسط Arash Sh : Tuesday 26 April 2011 در ساعت 11:33
با سلام
آذري