D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
سلام، یک ضدنور فوق العاده هم از لحاظ سوژه و هم از لحاظ ادیت و رنگ
شاد باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
1321321.jpg
اگزیف
CameraCanon EOS 5D Mark II
Focal Length150 mm
Shutter Speed1/80 sec.
Aperture20
ISO/Film125
Category Macro
Uploaded January 12th 2012
Taken January 12th 2012
CopyrightAnnemarie Rulos - vd Berg
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
عکس های murray fredericks از دریاچه ایرا (Eyre) در کشور استرالیا که توسط نشنال جئوگرافیک منتشر شده است.
نمای این دریاچه که پوشیده از نمک است مساحتی بالغ بر 3700 مایل مربع معادل تقریبا 9583 کیلومتر مربع را در برابر چشمان شما قرار می دهد. به نحوی که اگر در مرکز این منطقه قرار داشته باشید تا کیلومترها فقط خط افق بین زمین و آسمان را مشاهده خواهید کرد!
murray fredericks (موری فردریکز) 16 مرتبه در مدت 8 سال برای عکاسی به این منطقه سفر کرده است.
عکس های دیگر
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
You can take the boy out of Suffolk, but you can't take Suffolk out of the boy
همیشه دوست داشتم یک اثر خوب از کاربران خوبمان اینجا معرفی کنم که البته در ژانر تخصصی من هم نباشد
پس از مدتها انتظار در گالری خودمان این اثر مفهومی را دیدم که به نظر من همان بود که منتظرش بودم گرچه در اجرا ضعف هایی دارد اما دید و بینش خوب و استاده از المانهای آشنا این عکس را تبدیل به یک اثر مفهومی قابل درک برای اکثر بینندگان کرده است گرچه ممکن است هر بیننده نظر شخصی خاص خود را داشته باشد
با تشکر از عکاس محترم: خانم هستی خداکرمی
یک ثبت بسیار خوب و رویایی از تورنتو
http://www.thestar.com/news/article/...amy-image?bn=1
برای ثبت این عکس سرعت شاتر چیزی حدود 365 روز بوده و توانسته این عکس زیبا رو ثبت کند.
دنبال یک مقاله از جناب دکتر روشن در این مورد بودم (مدت ها پیش منتشر شده بود ) متاسفانه پیدا نکردم.اگر کسی پیدا کرد لینک اش را منتشر کند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson