ع. عبدالهیان
NIKON D700 + AF-S NIKKOR f/3.5-5.6
پست 3812
در تصویر گربه یک نیمه صورت از روی نیمه دیگر کپی شده در واقع ما در این رخ تنها نیمی از صورت را شاهدیم
ویرایش توسط Madjidm : Monday 13 February 2012 در ساعت 10:17
IMG_0849sss.jpg
اینم شاهکار جناب مرادی از اعضای همین سایت.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
من به ضرافت این عکاس غبطه میخورم
سلام
خدا رحمت كنه ويتني هيوستون رو:
whitney_houston_660x402.jpg
توضيحات عكاس:
My 1st Shoot with Whitney Houston | Pixiq
ویرایش توسط farhad44 : Wednesday 15 February 2012 در ساعت 23:09 دلیل: اصلاح لينك
فرهاد حسيني
untitled00.jpg
پرتره ی هنرمند ایرانی ( خانم ملیسا مهربان ) که جایزه اول بخش پرتره یک جشنواره بسیار معتبر بین المللی را کسب کرده است .
ویرایش توسط کوروش : Thursday 16 February 2012 در ساعت 17:59
سلام
48197.jpg
چند ساعتی با خودم کلنجار رفتم که این عکس رو اینجا قرار بدم یا نه! چون بر خلاف انتظار بعضی از دوستان در این عکس شاخ غولی شکسته نشده.....
این عکس در زمره عکس ها خبری هست که روایت از یک خبر یا حضور فرد و یا گوشه ای از یک نمایشگاه رو بیان می کند.
سوژه عکس ،عکاس Bill Cunningham عکاس نیویورک تایمز هست که در یک نمایشگاه.... شرکت کرده و مشغول عکاسی هست.
نکاتی مثبت تکنیکی که به نظرم در مورد خود این عکس وجود داره: زاویه دید عکاس و زمان ثبت عکس هست.
اما نکته مهم تر مفهوم و سوژه عکس هست که در ابتدا تذکری به خودم هست و نکته این هست که عکاس از یک خبرگزاری بزرگ با چه ابزاری کار می کنه آنهم در 15 فوریه 2012.... اینکه چقدر در ابزار و تکنولوژی و امکانات دوربین و ارتقاء مدل جدید و ...... گیر کردیم وشاید از خود عکس و عکاسی غافل شدیم.
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست