واقعاً ویرایشش عالیهامیدوارم ی روزی بتونم چنین ویرایشی انجام بدم
واقعاً ویرایشش عالیهامیدوارم ی روزی بتونم چنین ویرایشی انجام بدم
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
منظورم اشباع رنگ و کنتراست بالای تصویر خصوصا در ناحیه روی دیوارها بود. البته شاید هم عکس HDR باشه. دقیق نمیتونم تشخیص بدم.
همچنین تصویر بازتاب از سطح آب بسیار واضح و شفافه که به نظرم در مرحله پردازش به این وضوح رسیده.
من چون در زمینه پردازش تازه کارم المانهای مورد توجه در بحث پردازش در این عکس خیلی به چشمم اومد.
حرف شما رو قبول دارم که ویرایش سنگینی روش انجام نشده. اما به نظرم اومد که همون ویرایش عرفی خیلی خوب انجام شده و نتیجه داده.
باز اگر نکته ای به ذهن دوستان میرسه مارو هم راهنمایی کنن. (البته اگر مسیر تاپیک عوض نمیشه)
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
با توجه به رویداد نجومی اخیر (گذر ونوس) که توجه بسیاری از منجمین، عکاسان و همینطور مردم عادی در سرتاسر دنیا رو به خودش جلب کرده بود، وب سایت totallycoolpix عکس هایی از این رویداد رو که توسط عکاسان منجمین و ... منتشر شده بود را به اشتراک گذاشته که دیدن آنها برای دوستان علاقمند خالی از لطف نیست.
البته اگر توسط دوست دیگری در سایت عکاسی قرار نگرفته باشد.
pic_004.jpg
pic_005.jpg
pic_060.jpg
ادامه عکسها...
هيچ صيادي در جوي حقيري که به گودالي مي ريزد، مرواريدي صيد نخواهد کرد.
.
محسن سيفي
سلام
با تشکر از اشتراک عکس های فوق
من عکسارو در لینک زیر عکس دیدم و می خواستم بگم دوستان دیدن این لینک رو از دست ندن.
(بخصوص اون یکی که با انداختن عکس خورشید روی خط های کف دست بنوعی اعتقاد بعضی ها رو برای ربط وقایع نجومی با سرنوشت رو نشون داده بود. جالبه که میشه در یک عکس به چه چیز هائی اشاره کرد. من اون عکسو این جا لینک نمی کنم چون اولا اعتقادی به این جور چیز ها ندارم و بعدش برای اینکه خودتون همه عکسارو ببینین!)
آذري
مجموعه عکسِ مستند «پل فوسکو» از مردمی که در امتداد حرکت ِ قطار حامل جنازه ی « رابرت کندی» ترور شده ، ایستاده اند
603140_371298066268953_1351768581_n.jpg
توصیه میکنم حتما مجموعه کامل رو از لینک زیر ببینید
http://www.paulfuscophoto.com/#a=0&at=0&mi=2&pt=1&pi=10000&s=0&p=0
در سرزمینی که سایه ی آدم های کوچک بزرگ میشود، قطعا آفتاب در حال غروب است!
Nikkor 16-35 | Nikon F5
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
ايده و اجرا بخصوص ويرايش ديوانه
3man.jpg