دوستان فکر میکنم این بحث در تاپیک این عکس چگونه تهیه شده ادامه پیدا کنه بهتره.
دوستان فکر میکنم این بحث در تاپیک این عکس چگونه تهیه شده ادامه پیدا کنه بهتره.
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
لطفا مدیران زحمت اینکار رو بکشند
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
سلام
این عکسها جدا زیبا هستند؟
به نظر من از نظر کیفیت و ترکیب بندی حرف زیادی برای گفتن ندارند تنها عامل زیبایشان رنگها هستند که با سلیقه خاصی ویرایش و اعمال شده اند.
(فیلترهای رنگی به طور هوشمندانه ای در تونهای متفاوت از نظر روشنایی و به صورت جداگانه اعمال و یا تشدید شده اند)
من کلی عکس این چنینی دارم(شاید هم زیباتر :confused: از دید خودم البته ) که از روی علاقه ثبتشان میکنم روشون کار میکنم و بایگانی میکنم
اصولا هر جایی که برم برای عکاسی, نخستین کارم بررسی محل و بسته به شرایط و موقعیت ثبت پانوراما از آن محل هست
سلام بردیا خان .
خلاصه عامو این عکس ها زیبا هستند یانه؟از نوشته های شما بر میاد که زیبایی دارند.عامو به نظرمن همه ء عکس ها ارسالی جناب پرشین بوی زیبا نیستند ولی زیبایی هایی دارند.و شما هم به ان اشاره کردید.با این اینکه عکس های شما را همیشه نگاه می کنم و دوستشان دارم بردیا خان، ولی انصافا یکی دوتا از این عکس ها از بعضی از عکس های ارسالی شما زیباتر هستند.عامو بجون خودم خیلی شرمنده ام این جمله رو نوشتم ولی نباید انصاف رو رعایت نکرد.
انشالله همیشه شادی و موفقیتتون رو ببینیم
یا حق
اسدالله مداح
معمولا عکسهایی که من خیلی خوشم میاد به دل خیلیا نمیشینه ولی چه میشه کرد هر کی یه نظری داره دیگه
candycigarette_by_sallymann1.jpg
sally mann
d5100+18-105 nikon+sb800+190xprob+804rc2
آقا ظاهرا سوء تفاهمی پیش آمده ,این عکسها ,عکسهای دوست عزیزمان پسر پارسی نیستند و بلکه متعلق به عکاسی خارجی هستند و ایشان آنها را با عنوان بهترین عکسها... معرفی کرده اند ,که البته در آن حد و اندازه ها نمیتوانند باشنداز نوشته های شما بر میاد که زیبایی دارند.عامو به نظرمن همه ء عکس ها ارسالی جناب پرشین بوی زیبا نیستند ولی زیبایی هایی دارند.و شما هم به ان اشاره کردید.با این اینکه عکس های شما را همیشه نگاه می کنم و دوستشان دارم بردیا خان، ولی انصافا یکی دوتا از این عکس ها از بعضی از عکس های ارسالی شما زیباتر هستند.عامو بجون خودم خیلی شرمنده ام این جمله رو نوشتم ولی نباید انصاف رو رعایت نکرد.
و دلیل مقایسه آنها با عکسهای این حقیر نیز اشاره به همان حدود و اندازه ها بود
خلاصه اینکه زیبا هستند ولی نه در حدی که در این تاپیک معرفی شوند ,مگر اینکه دوست عزیزمان پسر پارسی در طول هفته اخیر به جز عکسهای ارسالی بنده و این عکسها ,عکس دیگری ندیده باشند
موفق باشید
سلام
cheshm.jpg
اگزیف ناقص عکس:
Camera Olympus E-3
Lens140-600
ISO/Film800
Category Animals
Uploaded September 1st 2011
CopyrightQuim Granell
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
سلام... کم کم دارم بیخواب میشم ...! :)
کاری سخت و حیرت آور.... از ترکیب بیش از 400 عکس از دست های خود عکاس.
44167.jpg