با سلام.
انتخاب بسیار سخت است.
این عکس در میدان نقش جهان اصفهان گرفته شده.
با سلام.
انتخاب بسیار سخت است.
این عکس در میدان نقش جهان اصفهان گرفته شده.
سلام به همه :)
والا اینکه خود عکاس بخواد بهترین عکسش رو انتخاب کنه هم سخته هم یه خورده غیر علمی :biggrin: و...
اما به هر حال از دید من بهترین عکسم عکسی است که از اون در میان تمام عکسهایم در فضای مجازی استقبال بیشتری ازش شده ( البته در سال گذشته !)چون خودم اگر بخوام انتخاب کنم مسلما عکسهای بسیار زیادی رو دوست دارم که از نظر من بهترین هستند اما از نظر دیگری ممکن است ارزشی نداشته باشند .
به هر حال در سال کذشته دوستان گالری عکاسی از این عکس من استقبال خوبی کردند که از همه شان ممنون و متشکرم :
منم دیر جنبدیم،ببخشین
پُراقبال ترین عکس من هم این بود امثال
این عکسم رو خیلی دوست دارم
تاپیک تا اواسط اسفند ۸۹ بسته میشود.
این تاپیک با یادآوری آقای بنعباس مجددا باز شد.
تاپیک مفیدی است چرا که :
- ما را وادار به مرور عکسهای سال گذشته مینماید.
- ما را وادار میکند تا دست به انتخاب بزنیم.
- ما را وادار میکند تا یک عکس را به عنوان بهترین عکس خود در معرض دید دیگران قرار دهیم. در واقع این لفظ <بهترین عکس>، به خودی خود این نمایش را مشکل مینماید.
- اگر نتوانیم یک عکس را به عنوان بهترین عکس به دیگران نشان دهیم، شاید نیاز به بازبینی در روشکاری مان وجود داشته باشد.
قانون مهم این تاپیک را یادآوری میکنم:
تنها یک عکس را به عنوان بهترین عکس خود در سال گذشته نمایش دهید.
مشتاق دیدن عکسهای دوستان هستیم...
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
با تشکر از تمامی دوستان و مدیران فروم.
پیشاپیش عید رو تبریک میگم و آرزوی موفقیت روزافزون دارم برای تمامی دوستانی که در این یکسال و چندی ما رو تحمل کردند
مهدی روجایی
... به امید سالی سرشار از موفقیت و سلامتی برای همه ...
« مـهدا سـالاری »
من گره خواهم زد ، چشمان را با خورشيد ، دل ها را با عشق ، سايه ها را با آب ، شاخه ها را با باد . . .
ممنون بابت این تاپیک
خیلی مفید هست این عکس.لااقل برای من که خیلی جالب بود.
هرکسی برای خودش یک حدی داره مثلا بهترین عکس من از نظر خودم شاید خیلی از عکس های دیگری که اینجا قرار داده میشه ضعیف تر باشه ولی برای من گرفتن چنین عکسی خیلی خوب بوده!
یکم زوده برای تبریک سال نو ولی براتون بهترین لحظات را در سال 90 ارزو میکنم.امیدوارم دهه 90 یکی از بهترین دهه های زندگیتون باشه.
Nikon D90 l 18-105 l 105f2.8 l 50 f1.8D l SB700