این عکس را از آن جهت دوست دارم که نزدیک غروب ، دست از پا درازتر در حال بازگشت از دلملر بودیم که این صحنه نازل شد و خوش شانس بودم که از معاشقه دو مار وسط راه مزارع یک روستا، دهها عکس ثبت کردم :
سلام.
امسال از لحاظ عکاسی برای من دو نیمه متفاوت داشت.شش ماهه اول سال تقریبا هفته ای دو سه بار برای عکاسی بیرون می رفتیم و زیاد عکس می گرفتیم ولی شش ماهه دوم سال تقریبا همه چیز برعکس شد و توی این شش ماه فکر می کنم 2 یا سه بار برای عکاسی با اصغر رفتیم بیرون،اونم برنامه هایی که زیاد هم موفق نبود.به هر حال 89 هم با همه تلخی ها و شیرینی ها داره تموم میشه.امیدوام دهه 90 براتون سالهای پربرکت و شادی رو به ارمغان بیاره.تو این سالها امید است در تمامی زمینه ها بهترینها تون بیشتر و بیشتر بشن.
تو انتخاب عکس برای این تاپیک میان چند تا عکس مردد بودم ولی از اونجایی که امسال عکاسی حیات وحش یکی از سرگرمی های جدی من بود ترجیح دادم عکس انتخابی من برای نمایش در این تاپیک این عکس باشه.عکس پرنده مورد علاقه من،زرد پره سر سیاه
از اینکه امسال هم عکاسها و پستهای من رو تحمل کردین سپاسگزارم!
سلام
به این عکسم علاقه زیادی دارم .... به دو دلیل ...
یکی اینکه تحمل کردن گرمای 52 درجه لامرد ، اونم در وسط تابستون و زیر پا گذاشتن اون دشت خشک بی آب و علف برای پیدا کردن سوژه ( اعم از سوسمار و حشرات و ...)
دوم ، حالت چهره این ملخ که نمی دونم داشت خجالت می کشید یا قایم موشک بازی می کرد و یا می خندید ( هر سه حالت بهش میاد)
........... پیشاپیش سال 90 رو به همه دوستان تبریک میگم .................
سلام به همه دوستان
سال هشتاد و نه سال خوبی از جهت عکاسی برای من بود . یک مجموعه طبیعت برای یک شرکت گردشکری معتبر بین المللی کار کردم تا طبیعت ارومیه رو طی کتابی به نمایش بذارم .
هر چند با اسم تایپیکی که انتخاب کردین موافق نیستم . چون برای من انتخاب بهترین عکس خیلی سخته و همیشه سعی می کنم . همه ی شات هایی که می زنم . خوب باشن..اما یکی از عکس های طبیعت ارومیه رو برای دوستان بعنوان یک عیدی کوچولو در این تایپیک می ذارم . .و در اخر هم عید همه عزیزان مبارک . سال خوبی رو برای همه ارزوی می کنم .
مجتبا اسماعیل زاده
ویرایش توسط M-ESMAILZADEH : Thursday 3 March 2011 در ساعت 15:51