با پوزش از اساتید وتبریک سال نو به همه عزیزان
با پوزش از اساتید وتبریک سال نو به همه عزیزان
canon 50 d
18-200 canon
sony h50 tele convertor 1.6 ,wideangle 0.6, flash hvl-15
film slr yashica GS
سلام.
ساله نو مبارک
[IMG]http://i29.*******.com/24pz344.jpg[/IMG]
سلام:
من علاقه زیادی به عکاسی از جاده دارم یکی از این عکسها برام حس خوبی داره
پی نوشت:
عکسهای زیبایی رو از دوستان دیدم دست همگی درد نکند.. عکس ارسالی از آقای نعمت اللهی من رو به یاد این عکس انداخت
کد:http://up.iranblog.com/37262/1268770101.jpg
زمان غروب خورشید و در اصل نقطه مقابل ایشان.
سلام
ممنون از همه دوستان بابت عکس های زیباشون.خیلی خوشحال شدم که یک دفعه سه ، 4 صفحه از این تاپیک رو پشت سرهم دیدم ،یکی از بهترین لحظات من بود و مهم تر از همه اینکه پرخاطره ترین لحظه ی یک سال رو به نمایش گذاشتید.
من هم یکی از عکس هامو می گذارم هرچند می تونست بهتر ثبت بشه اما تقریبا استپ شات بود و به دلیل محدودیت لنز همراه و لوکیشن موجود یکی از پرخاطره ترین عکس های منه ، چون پوزیشن خاصی گرفته بودم ( خیلی خنده دار بود!!) البته خیلی تلاش کردم که حس خاصی رو به تصویر بکشم نمی دونم چقدر موفق بودم.
راستی یادم رفت عید همتون مبارک
امیدوارم سال بعد هم همگی دورهم باشیم و عکس های همگی رو در این تاپیک شاهد باشیم.
عکاسی ، حقیقت است و سینما حقیقتی است 24 بار در ثانیه. (گدار)
www.monatehrani.co.cc
www.monatehrani.propicnet.com
سلام
قبل از هر چیز سال جدید را به دوستا ن تبریک می گویم و از خدا وند متعال می خواهم که سال جدید برای دوستان و خانواده های محترمشان سال خوب و پر برکت و پر از موفقیت باشد.انشالله.
من هم امسال در عکاسی , سالی متفاوت با سال گذشته داشتم. امسال من در عکاسی حیات وحش موفقتر از سال گذشته بودم چرا که تجربه بیشتری بدست اورده بودم اما هنوز آماتور هستم و عکس های من هنوز خام هستند.
در سالی که گذشت من بهترین عکس هایم را در رمینه حیات وحش گرفتم اما از انجایی که سال گذشته در این تاپیک عکس از حیات وحش ارسال کرده بودم تصمیم گرفتم امسال عکس از طبیعت بگذارم.
پایدارباشید
یا حق
D300-Sigma 150-500@150mm-f/8-ISO 200-1/640SEC
اسدالله مداح
سلام
من هم پیشاپیش فرا رسیدن سال نو را تبریک میگویم ، عکس زیر جزو معدود کارهایی است که پروسسی غیر از همیشه بر رویش انجام دادم و از چند افکت و فیلتر در فتوشاپ استفاده کردم .
شاید بهترین عکسی که در سال ۸۸ گرفتم نباشد ، ولی حس خوبی نسبت به آن دارم و به عنوان خوشایندترین عکس در مجموعه کارهای امسال اون را انتخاب میکنم .
با آرزوی سالی پر از موفقیت و سلامت برای همه دوستان خوبم در فروم عکاسی .
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
به سختی خودمو قانع کردم که تو این تایپیک عکس بزارم... فکر کنم باید تلاشمو بیش از این بکنم.
مسجد شاه اصفهان
عکس حاصل از سه شات عمودی +HDR
سلام به همه دوستان
با آرزوی سالی خوش و شاد برای شما.
عکس زیر، دشت لاله های واژگون در کهرنگ بختیاری است.
ویرایش توسط Behrooz_S : Friday 19 March 2010 در ساعت 14:50 دلیل: توضیحات مربوط به عکس
بهروز
Nikon D80, Nikkor 24-70 f/2.8, Nikkor 70-200 f/2.8 VR II, Nikkor 85 f/1.8 D, Tamron 90 f/2.8 Macro, Tamron 17-50 f/2.8 XR, SB 800 Flash
سلام.اینهم از عکس من
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
درود
امیدوارم سال خوبی داشته باشین
ویرایش توسط Ario : Friday 19 March 2010 در ساعت 23:03
آریو رادمنش
Flickr