سلام
یکی از روستاهای نیشابور _ 9 صبح _ آماده شدن برای مراسم تعزیه خوانی عاشورا
توضیح: دراز کش خوابیده بودم زیر وانتی که فرشها رو خالی میکرد تا تونستم این کادرو ببندم! :biggrin:
Ashora - Es'haq'abad (11).jpg
سلام
یکی از روستاهای نیشابور _ 9 صبح _ آماده شدن برای مراسم تعزیه خوانی عاشورا
توضیح: دراز کش خوابیده بودم زیر وانتی که فرشها رو خالی میکرد تا تونستم این کادرو ببندم! :biggrin:
Ashora - Es'haq'abad (11).jpg
سلام
شاید به خاطر زحمت و صبر زیادی که برای گرفتن این عکس متحمل شدم ،این بهترین عکس من در سال گذشته باشه،البته زحمت فقط به خاطر محیط شلوغ مترو بود و استرسی که وجود داشت و مردم هم طبیعتا پله برقی را برای بالا رفتن ترجیح میدادند،و من مجبور بودم صبر کنم تا موقعیت مناسب نصیبم بشه!به خاطر کمبود نور چند شات اول سوخت یا مات شد و این منو به شدت عصبی کرد چون دوباره مجبور بودم صبر کنم تا موقعیت مناسب نصیبم بشه و در نهایت عکس بالا حاصل شد.،ضمنا هیچگونه ادیتی اعمال نشده روی این عکس بر خلاف اون نسخه ای که توی گالری گذاشتم و فقط از حالت سیاه و سفید که دیفالت خود دوربین بود به مود سپیا تغییرش دادم.
تشکر بابت تاپیک و تبریک پیشاپیش سال جدید خدمت اعضای محترم فروم.
ببخشید بابت اشتباهی که رخ داد. بهترین عکس سالم عوض شد D:
ویرایش توسط artara74 : Monday 28 February 2011 در ساعت 21:06
عليرضا تارا
هزینه این عکس افتادن در آب و از بین رفتن دوربین نو خریده و بدبختیهای بعدش بود. ولی الان که نگاه میکنم با اینکه به خاطر این عکس تا سه ماه بیدوربین شدم و کلی عذاب کشیدم اما به نظرم ارزشش را داشت. خاطرهای که از روز گرفتن این عکس و مسائل بعدش دارم هیچ وقت فراموشم نمیشه و به همین دلیل این عکس برام با ارزشه.
امیدوارم سال خوشی داشته باشید.
Nikon D90 | 18-105 | 50 f/1.8D | 2x SB910 + SB700 || SIGMA 10-20 f/4-5.6
برای من که سال خوبی نبود چون یکی از عزیزترین اقوامم رو تو سانحه هوایی ارومیه از دست دادم
امسال هم با همه خوبیها و بدیهاش داره تموم میشه
با آرزوی سالی پر از شادی و موفقیت همراه با سلامتی برای همه
این عکس رو شاید نشه گفت عکس خوبیه ولی حس خوبی ازش دارم
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
مدیران عزیز به بزرگی خودشون ببخشن بنده رو...هر کاری کردم نتونستم از بین این دو یکی رو انتخاب کنم...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
Amin Rahmani/canon EOS 7D+EF 70-300 is USM / EFs 15-85 is usm
وبلاگ عکاسی
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog