سلام
بله افشین جان, بهترین عكس یك نفر ممكنه فقط از نظر خودش باارزش باشه, مثلا" عكسی كه از یك عزیزش گرفته, یا عكسی كه خاطره ای را برایش زنده میكند....و لزوما" قرار نیست یك عكس تكنیكی و فنی باشه و كسی نتواند از آن ایراد بگیرد.سلام بر همه دوستان فروم: وحید جان سخته ادم بخواد از بین عكسهاش یكی رو انتخاب كنه بقیه دوستان هم قطعا همینطور هستند كه این تاپیك هنوز ساكته واقعیت اینه عكسهایی كه همه ماها میگیریم واسمون خیلی عزیزه....هر كدومش یك زیبایی خاصی داره.... سخته بشه فقط یك دونه رو انتخاب كرد. تعدادی از عكسهای من رو كه دیدی این هم به عنوان یكی از اونها ولی میزارم تو این تاپیك. من هر موقع شاتی میگیرم (اونهایی كه واسه تست هستند رو نمیگم) سعی میكنم احساسی هم درش باشه صرفا به زیبایی ظاهری عكس فكر نمیكنم این عكس شاید قسمتی از حس در همون لحظه باشه. اگر بد شده بزارید به عهده عكاس بدش
یك روز همینجوری تصمیم گرفتیم هفت نفری كلاه شاپو بخریم و بذاریم سرمان و در آن شهر ساحلی سیاحت كنیم!! بماند كه همین كار بهانه ای شد تا یگان ویژه !!! آن شهر در روز آخر به اتهام " عضویت در گروهكهای خرابكار و تلاش در جهت اغتشاش در امر انتخابات و ..." با ما برخورد كند :::big grin:::
یك شب كه به سمت ساحل میرفتیم, یكی از دوستان به سایه های روی زمین اشاره كرد و عكس زیر را گرفتم, ولی چون كمی بالاتر در خیابان خرابی های آسفالت دپو شده بود و ... یك عكس با بی دقتی تمام گرفتم تا یك شب دیگر در یك خیابان دیگر و ...عكس بهتری بگیرم.
ولی افسوس كه دیگر هیچ وقت آن حس و حال آن لحظه تكرار نشد و یكی از دوستان نیز مجبور شد زودتر برگردد و جمعمان ناقص شد و ...
همین مساله باعث شد قدر "لحظه" را بدانم و درك كنم كه باید در هر لحظه طوری عمل كنی كه شاید آخرین فرصت برای گرفتن چنین عكسی باشد.
Shapo.jpg
بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم
همه تن چشم شدم, خیره به دنبال تو گشتم
.
.
رفت در ظلمت غم آن شب و شبهای دگر هم
نه گرفتی دگر از عاشق آزرده خبر هم...
نه كنی دیگر از آن كوچه گذر هم...
بی تو, اما به چه حالی من از آن كوچه گذشتم......