سلام.
پاييز امسال براي من بسيار دلپذير و دوست داشتني بود.
اميدوارم دلتون هميشه بهاري باشه.
edit02.jpg
سلام.
پاييز امسال براي من بسيار دلپذير و دوست داشتني بود.
اميدوارم دلتون هميشه بهاري باشه.
edit02.jpg
درود
حدود 1 سال و نیم از عضویتم میگذره در این فروم و هر روز چیزهای جدیدی آموختم.در کل شاید بشه گفت این سال از لحاظ عکاسی بهترین سال زندگی ام هست چون به کمک اساتید و دوستان و کمی هم خودم عکس های بهتری گرفتم و کمی هم ادیت هام بهتر شد.البته نیمه ی دوم سال خیلی بهتر بود.
تو این سال آتلیه ام رو راه انداختم.کمی تجهیزات گرفتم.لااقل تو محل خودمون کمی شناخته تر شدم و کمی دید مردم رو تونستم نسبت به عکاسی عوض کنم.یکی دو تا سفر خوب داشتم و همه ی این ها برام خاطره انگیز بود و مهم
دوست داشتم حالا یکی از عکس های پرتره ام رو میگذاشتم (مخصوصا" عکس آخری) منتها با همون شعار پارسال که حداقل امکانات باشه این یکی رو انتخاب کردم.هم به خاطر این که اولین عکس من در تاپیک لنداسکیپ بود و هم این که دوستان ازش استقبال کردند و من هم راغب شدم به بد نبودنش
IMG_0235.jpg
سال خوبی داشته باشید پیشاپیش
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
سلام دوستان
شاید دوستداشتنی ترین عکسم این باشه که در فروم تحت عنوان روز تاریک٬ آپ کرده بودم و توضیح کامل در موردش داده بودم. این عکس را انتخاب کردم به خاطر سوژه ی تکرار نشدنی آن و حس تکرار نشدنی که در من ایجاد کرده بود اون لحظه . دیدن اون ابرهای طوفان زای عظیم که در ۵ دقیقه روز روشن را تاریک کردند (قسمت شهر روشن تر شده تا قابل رویت باشه. اما در واقع شهر تقریبا تاریک بود). نزدیکی ابرها به من در ارتفاع بالای آن برج٬ عظمتشون٬ تشکیل و حرکت بسیار بسیار سریع و عجیبشون به سمت زمین و من ٬ترس خفیفی که ایجاد میکرد.....
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
درود خدمت دوستان عزیز
DSC_5874750.jpg
شهرام خانی
با وجود اینکه امسال بالاخره تونستم دوربین حرفه ای بگیرم ولی زیاد نتونستم باهاش عکس بگیرم.بهترین عکسم رو از بین عکسایی که با گوشی گرفتم انتخاب کردم.علت انتخابمم حال و هوایی زیبایی بود که این عکس داشت.
Samsung Nx2000
سلام دوستان
من چندماهی بیشتر نیست که عکاسی رو بصورت جدی دنبال میکنم
شات های خیلی قوی نزدم ... ولی فکر میکنم چیزهای خیلی خوبی یاد گرفتم که بدردم خواهند خورد و کمکم میکنند
سال خوب و خوشی رو براتون آرزو میکنم
snow-park.jpg
خوشحالم که در جمع شما هستم
میثم کاظمی فرد
ما میرویم و عکس ما میماند ، کار دنیا همه بر عکس است ...
Nikon D5100 - 18-55mm , Sigma 10-20mm
سلام.
_DSC0086-Akk.jpg
عکس مورد علاقه من بدلیل احساسی که از این سال دارم...
امسال کم کم ژانر مورد علاقه عکاسی مو انتخاب کردم. عکاسی نجومی! البته اکثر عکس هایی که میگیرم دیپ اسکای (عکس اعماق آسمان) ـه شاید تو فروم عکاسی خیلی طرفدار نداشته باشن.
این عکسو خیلی دوست دارم. آخه واسه گرفتنش خیلی بدبختی کشیدم :)
fin.jpg
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
با سلام و آرزوی توفیق برای همگی در سال آینده:
کمی سخته اما بهترین عکسم شاید این عکس ماکرو باشه اما عکس مورد علاقم عکس منظره بعدی است(با عرض پوزش):
1306201.jpg
1310589.jpg