سلام. خوب همشهري عزيز راست مي گن . البته هنوز سال نگذشته
سلام. خوب همشهري عزيز راست مي گن . البته هنوز سال نگذشته
عليرضا تارا
محمد علی توفیق
انتخاب چقدر سخته !!
ویرایش توسط ajjadesa : Monday 16 March 2009 در ساعت 21:06
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
سلام
آقا من میخوام جر بزنم و دوتا عکس بذارم :biggrin:
این دوتا عکس رو خیلی دوست دارم و خیلی بدلم میچسبن.
عکس دوم رو دوست دارم نه بخاطر کادربندی و اصول عکاسی و بوکه و رنگ و.......
چون مشخصه که هیچکدوم از این چیزها داخل این عکس پیدا نمیشه!!!!
ولی حالت سوژه و شکار اون لحظه خیلی خیلی برام جذاب هست.
از این نظر این عکس را انتخاب کردم که خوب به هر حال در بین عکسهای امسالم تک بود. مخصوصا اینکه برای خودم هم خاطراتی را زنده میکند.
امسال
سربازی
...
البته منم دوتا ميزارم....
هيچ كدوم نه اصول عكاسي رو توشون رعايت كردم و نه زيبا هستن.ولي اولي رو وقتي با شعر سياوش قميشي گوش ميدم يه حسي عجيبي بهم دست ميده.اون يكي هم بارونه كه هميشه زير بارونو دوست دارم.
چشماي منتظر به پيچ جاده......
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوختم باران
بزن شايد تو خاموشم كني
شايد امشب سوزش اين زخم ها را كم كني
آه باران من سراپاي وجودم آتش است
پس بزن باران شايد كه خاموشم كني.
--------------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد بهترين عكس هايي كه امسال ديدم انصافا كارهاي آقاي امير سوكي بود و بهتر اون هيچ جا نديدم.عكس هاي ايشون مثل يه انسان با روح آدم حرف ميزنه.واقعا كارهاشون بي نظيره.
ویرایش توسط E.Fattahi : Tuesday 17 March 2009 در ساعت 00:51
Samsung Nx2000
سلام:
داشتم مروری بر عکسهای امسال انجام میدادم. حقیقت آنکه هر کدام برایم خاطراتی است. و به سختی بتوان بهترین را انتخاب کرد هر چند ممکن است از دیده دوستان زیبا نباشد :) ولی این عکس برایم حس خوبی دارد. این مکان آسمانی بسیار زیبا ابرهایی که انگار کسی آنها را در آسمان و سر فرصت نقاشی کرده باشد. بسیار زیبا ... ( منظور محل ثبت است ) اگر اشتباه نکنم ارتفاعات ...حوالی دزفول جنوبی ( نقشه زمین شناسی )
در پایان سال، بد نیست هر کس نگاهی کمی و کیفی نیز به کارنامه عکاسی سال گذشته خود داشته باشد: اینکه چند عکس گرفته است ( یا بهتر است بگوییم چند عکس را در نهایت نگهداشته است) ، این تعداد نسبت به عکسهای سالهای گذشته چه تغییری کرده است؟ تعداد عکسهای عالی و خوبش در سال گذشته چه تعداد بوده است و این مقدار نسبت به سالهای گذشته چه تغییری کرده است؟
اگر از یک برنامه مدیریت فایلهای عکس استفاده کرده باشید، به راحتی میتوانید پاسخ این سوالها را بیابید. در لایتروم کافیست به قسمت Metadata در ماجول Library بروید و در آنجا از 21 مارس 2008 تا 21 مارس 2009 را انتخاب کنید. بلافاصله در پایین صفحه تعداد عکسهای سال 1387 را میبینید. برای قیاس با سالهای گذشته، همین روند را برای سالهای قبل تکرار کنید.
از لحاظ کیفی، اگر عکسهای تان را درجه بندی کرده باشید، کافیست ابتدا مرحله فوق را انجام دهید و سپس در قسمت Attribute معیار مورد نظرتان ( مثلا عکسهای بیش از 3 ستاره) را وارد کنید.
اینهم عکس من:
نمی دونم شاید می تونست عکس بهتری باشه ولی حالی که این عکس ازم گرفتو هیچ وقت یادم نمی ره. بعد چند سال رفته بودم دانشگاهم که یهو اون تابلو رفت تو آرم دانشگاه و گفت دیگه دوران اون سالهایی که میرفتیم دانشگاه تا حرفی خارج از درس هم بشنویم و بزنیم تموم شده و هر کی اینتو هست باید فقط درس بخونه پس برو
توقف مطلقا ممنوع!