هر عکسیم برام حس خودشو داره نمیتونم بگم بهترین شاید آخرین عکس 87 باشه این عکس
[IMG]http://i39.*******.com/2mria8j.jpg[/IMG]
هر عکسیم برام حس خودشو داره نمیتونم بگم بهترین شاید آخرین عکس 87 باشه این عکس
[IMG]http://i39.*******.com/2mria8j.jpg[/IMG]
Nikon D700
Nikon 70-200 2.8 II
Nikon micro AF-D 60mm
Nikon D7000 + Nikon AF-S DX 55-200mm
Olympus SP 570 UZ
فکر کردن به راه حل ها لازمه پیشرفت است نه فکر کردن به مشکلات
با سلام
اين عكس نه تكنيك داره نه حرف جديدي براي گفتن ولي شايد شايد يه گوشه اي به لحظه قطعي زده باشه.ميدان بار نوغان.مشهد.دي ماه 87.
سلام .اين عكسو خيلي دوست دارم
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
خاطرات پرنده گرافی با sx10 خدابیامرز
سه عکس از 17 عکس مراحل مختلف شکار موش صحرایی بوسیله کلاغ و.....
نعمتی بود 20 ایکس زوم !!
سلام
اين تاپيك تا اواسط اسفند 88 بسته مي شود !
فرهاد حسيني
سلام
خوب ممنون از دوستاني كه يادآوري كردند كه اين تاپيك رو باز كنيم.
دوستان توجه كنند كه اولا از هاست هايي براي گذاشتن عكس استفاده كنند كه نه براي بعضي ISP ها فيلتر باشند و نه مثل ******* و امثالهم بعد از مدتي عكسها را با عكسهاي ديگري جايگزين كنند. در همين تاپيك اگر دقت كنيد بسياري از عكسهاي سال گذشته ديده نمي شوند.
دوم اينكه در انتخاب عكسهايي كه در اين تاپيك مي گذاريد وسواس بيشتري به خرج دهيد. اگر مثل من احساس مي كنيد در سالي كه گذشت هيچ عكس خوبي نگرفته ايد از گذاشتن عكس در اين تاپيك هم خودداري كنيد.
با تشكر
فرهاد حسيني
با تشکر از فرهاد عزیز, نکته دیگری را هم باید اضافه کنم و اینکه این تاپیک تمرین خوبی است برای انتخاب عکس. یعنی بتوانید خودتان, عکس های خود را قضاوت کنید و فقط یک عکس را انتخاب کنید. این انتخاب گاه مشکل است و در عین حال لازم. در بسیاری موارد دیگر مجبور می شوید که بهترین عکس خود را انتخاب کنید و آن را برای جایی ارسال کنید. در مورد روش انتخاب البته انشالله بعدا در جایی دیگر صحبت می کنیم.
پس برای تاکید مجدد, فقط یک عکس خود را به عنوان بهترین عکس سال گذشته در این تاپیک قرار دهید تا بقیه دوستان از دیدن آن لذت ببرند.
ممنون
عكس زير، بهترين عكس من در سال گذشته است كه بدليل تولد پسرم، خيلي كم فعاليت كردم
محل: جزيره كيش
Canon 40D, Canon EF-S 10-22 f3.5-4.5 at f/11, ISO 100 , Blending Exposure ,Tripod
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من