درود
SD2.jpg
IMG_0901ccccsw.jpg
بهترین عکس امسال من عکسی از زیر مجموعه ی طبیعت بی جان است که در رویاهایم ثبت کردنش را می دیدم!
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود عکس این سار رو یک ماه پیش بصورت خیلی اتفاقی سر صبح تونستم ثبت کنم
عکس نهایی کمی ویرایش شده اما اطلاعات اگزیف روش هست و اگه سیو کنید قابل مشاهدست
خوشحال میشم نظرتون رو راجب این عکس بیان کنیدIMG_4361.JPG
SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8
نمیدانم در این چند روز باقیمانده فرصتی دست خواهد داد تا یکی از آن عکس های رویایی ام را ثبت کنم یا نه....
ولی این عکس را به چند دلیل دوست دارم:
اولین و مهم ترین دلیلش اینه که همسرم آن را خیلی دوست دارد
دومین دلیلش هم این که خودم آن را خیلی دوست دارم
سومین دلیلش هم این که از اولین عکس هایی بود که با DSLR ثبت کردم
IMG_5590.jpg
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
خون تا روی کفش هایم بالا آمده و وارد کفش هایم شده بود. نرده های فلزی نمی گذاشتند عکس مورد نظرم را بگیرم، اما توانستم هر طور شده لنز را از بین نرده ها عبور دهم و در حالی که هر لحظه امکان داشت خون ها زیر پایم را خالی کنند و سر بخورم، عکس را بگیرم...
مدت زیادی از عکاسی این عکس گذشته بود و هر از چند گاهی عکس را ادیت می کردم چون به نتیجه مورد نظرم نمی رسیدم رهایش می کردم، تا دو سه روز قبل که به نتیجه رسیدم که به نتیجه نخواهم رسید و ادیت را کامل کردم، در حالی که؛ عکسی داشتم که نه جذابیت بصری خاصی داشت و نه ادیتش را دوست داشتم، اما هر بار که نگاهش می کردم مرا به فکر فرو می برد... پس بهترین عکس من بود.
پرترهها کار مشترک هستند
1_liresar4.jpg
60D / 18-135 / ND filter
ویرایش توسط ehsan1 : Thursday 26 February 2015 در ساعت 21:29
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram