کیفیت بهتر در وب سایت بنده موجوده. با سپاس.
کیفیت بهتر در وب سایت بنده موجوده. با سپاس.
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
سال گدشته بهترین عکسم رو واسه دخترم گرفته بودم و امسال واسه پسر بیست روزه ام!
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
امسال بهترین عکسم موبایلی است.
اینرا دوستدارم :
DSC_0778-1re.jpg
تونستم بعد از هزاران سال تصویری از آتش همیشه پابرجای آتشگاه مهربین اصفهان ثبت کنم
A'tashgah.jpg
با اینکه امسال تجهیزات خوبی خریدم و از نظر تجهیزات پیشرفت(!) خوبی داشتم، اما پیشرفتم در عکاسی اصلا راضی کننده نبود. (اگر پیشرفتی وجود داشت!)
ویرایش توسط Miri : Sunday 1 March 2015 در ساعت 23:27 دلیل: حذف فایل پیوست
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
سال 93 برای من سال یادگیری و کسب تجربه های جدید بود و مسیر خودم رو در عکاسی بهتر از گذشته شناختم که فکر میکنم و توقع دارم سال آینده پیشرفت قابل توجهی داشته باشم.
این عکس برام حس خیلی خوبی داره که بخش زیادیش بدلیل شرایطی است که برای این ثبت داشتم
0N1A12413.JPG
برای من که اصلا سال خوبی نبود هر چند تو همین سال موفق شدم اولین DSLR خودم رو بخرم.
این عکس رو اولین بار که رینگ معکوس رو روی دوربین بستم با دوربین روی دست و در حالی که با یکی از انگشتام دیافراگم رو باز نگه داشته بود ثبت کردم با وجود اینکه عکسهای بهتری هم داشتم ولی ترجیح میدم این یکی رو بزارم چون برام خاطره انگیزه.
DSC_07411.jpg
سلام..
امسال سال بسیار خوبی از لحاظ عکاسی برام نبود ..
اما بعد از مدت زمان زیادی بالاخره طلسم رو شکستم و برای عکاسی از طبیعت بند کفش هامو محکم بستم و راهی چند سفر شدم...
این عکس رو خودم خیلی دوست دارم، شاید خیلی عکس خاصی نباشه، ولی تجربه های بسیار خوبی رو این عکس و این سفر برام ساخت...
تقدیم دوستان
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
IMG_4262-B&W.jpg
این عکس رو 12 فروردین امسال گرفتم.
حسینی