- گشتن در عکسهای سال قبل گاهی شادی بخش است و گاه نیست. شادی برای یک علاقمند عکاسی معمولا به خاطر دیدن عکسهای خوبش ایجاد میشود و ناراحتی هم به خاطر یادآوری فرصتهایی که از دست رفته است و صرف شادی نشده است.
- نمیدانم بقیه دوستان چه روندکاری دارند اما من عکسهایی را که در هر بار عکاسی میگیرم، معمولا در عرض یکی دو روز اول مرور میکنم و موارد خوب را انتخاب کرده، ادیت میکنم و خروجی نهایی می گیرم. خروجی برای چاپ و برای وب به صورت مجزا که البته در خود لایتروم هم وارد کاتالوگ میشود. موقع مرور آخر سال همیشه این فکر در ذهنم میآید که شاید در بین عکسهایی که در طول سال انتخاب نکردهام ( و خروجی نگرفتهام) هم عکس جالبی بوده باشد که از دستم دررفته باشد.
- سال عکاسی من بد نبود. در مجموع عکسهایی که برایم جذاب بودند و قابلیت ارائه داشتند، نسبت به سالهای قبل بیشتر بودند. ژانرهای جدیدی را نیز آزموده بودم که خودش باعث جذابیت و هیجان بیشتر در عکاسی سال گذشته ام شده بود. زمانی را که با عکاسی گذرانده بودم ( چه به قصد عکاسی و چه در حاشیه عکاسی) قابل توجه بود. چیزهای جدیدی در عکاسی یاد گرفتم که یادآوری شان در آخر سال، باعث رضایت میگردد. هچنین با افراد جدیدی آشنا شدم و عکسهایشان را دیدم و صحبتهایشان را شنیدم. تاثیر این افراد بر عکاسی ام محسوس بود.
130317-nmroshan-6389.jpg
حال که به گذشته فکر میکنم، بودن با عکاسی، در زندگیام و طرز نگاهم به زندگی نیز موثر بوده است.
با آرزوی سالی خوش و رضایتبخش برای همه دوستان.