این برخورد زیاد خوب نیست. یعنی همه عکس ها خوب بودند؟ یا همه بد بودند؟ چرا این عکس را انتخاب کردید؟ این عکس چکیده و خلاصه کار عکاسی شما در سال گذشته است؟در انتخاب از بین این عکسهای خودم تقریبا هیچ کدام برام اولویتی نسبت به بقیه نداشتند
داشتن دلیل برای انتخاب عکس خوب است اما الزامی نیست. مهم, انتخاب شماست.از بین چند سری عکسی که امسال کار کردم، این عکس رو به دلیلی که نمی دونم بیشتر دوست دارم:
اینجا نظر دوستان مهم نیست. خودتان باید انتخاب کنید و دوستش داشته باشید.شاید از نظر دوستان عکسهای بهتری داشته باشم ولی این عکسم رو بیشتر از بقیه دوست دارم!
اولا باید بفهمید که مشکل دارد یا نه. این خیلی مهم است که خودتان مشکل عکس را بفهمید. ثانیا معیار انتخاب تان نباید الزاما مورد پسند دیگران باشد. فقط یک مساله وجود دارد و آنهم قضاوت دیگران در مورد انتخاب شماست که نشانه کارنامه یک ساله شماست.شاید مشکل زیاد داشته باشه و شاید بهتر از این هم باشه. اما هر موقع این عکس رو می بینم تا یک ربع با لبخند نگاهش می کنم. خیلی نشاط آوره.
-----
این نقل قول ها و صحبتها, برای رد صحبتهای دوستان نیست. فقط می خواهم بیشتر در مورد برخورد ذهنی با مساله انتخاب عکس صحبت شود.
ممنون از عکس های دوستان. منتظر عکس های برگزیده دیگر دوستان نیز هستیم.