سلام
برای دوستان ، سالی همراه با سلامتی و شادی ، آرزومندم.
FJA_5600web.jpg
متشکرم
سلام
برای دوستان ، سالی همراه با سلامتی و شادی ، آرزومندم.
FJA_5600web.jpg
متشکرم
با اجازه اساتید
دوست داشتنی ترین کاری که در سال 94 به ثبت رسوندم رو به اشتراک میزارم
امیدوارم که مورد پسند دوستان هم قرار بگیره
DSC-0010.jpg
لینک تصویر در تاپیک ارسال شده
سال خوبی رو برای دوستان عزیز آرزومندم
موفق باشید
Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
گم شدن دوربین کامپکت بنده توفیق اجباری شد تا امسال به واسطه جستجو برای خرید دوربینی دیگر، وارد دنیای DSLR شدم و هرچند پیشتر با فروم آشنا بودم، ولی امسال عضو شدم.
دو تا عکسی که امسال گرفتم رو میذارم، اولی رو از میزان بازخورد مثبت و لایک های گرفته در فروم و شبکه های اجتماعی انتخاب کردم، دومی هم به سلیقه خودم اگه قابل بدونید:
azimieh (31 of 42).jpg
لینک در تاپیک مربوطه
First Light Trails (46 of 56)_(47 of 56)_(48 of 56)_easyHDR-PRO-2.jpg
لینک در تاپیک مربوطه
ارادت.
اسماعیل کارگر
.::فَارَالتَّـنُّـور::.
سلام به تمامی دوستان خوبم.
امسال فرصت خیلی کمی برای عکاسی نصیبم شد. امیدوارم در سال جدید زمان بیشتری برای این مهم فراهم بشه.....
پیشاپیش سالی پر از ایام شاد برای همه خوبان فروم و هموطنان عزیزم آرزومندم.
2227751.jpg
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
_Z3A9026.jpg
درود..
امسال که تا اول آذر ماه بنده اصلا دوربین نداشتم..پارسال 60 دی نازنین رو فروختم و تا وقتی که تونستم 5 دی نازنین تر رو بخرم حدود -11-10 ماهی طول کشید.. البته در طی این دو سه ماه گذشته کلی عکس گرفتم .. عکسهای خوبی هم از نظر خودم بینشون پیدا میشه... منتها اینو انتخاب میکنم.. علیرغم اشکالاتی که داره و ادیت نه چندان حرفه ای ولی خیلی دوستش دارم ..چرا که یکروز با دیدن این آب انبار سقف سوراخ ! به ذهنم خطور کرد که اگه بتونم در روزی که خورشید دقیقا از روبروی اون دوتا سوراخ سقف برکه طلوع میکنه خودم رو به اونجا برسونم میشه عکس جالبی از سان استار گرفت!! .. نمیدونم چقدر موفق بودم ولی خب..همه دلایلم برای انتخاب این عکس به اینجا ختم نمیشه.. این آب انبار و دشت اطرافش چون گنجینه ای بهترین و شیرین ترین خاطرات عمرم رو در خودشون جا دادن.... از دوران کودکی تا الان که 35 سالمه... هر ساله باید حداقل یکبار به ایران برگردم به شوق دیدن این دشت و آب انبارهاش و درختهای کنارش و پرنده هاش و بوته هاش و و و و... چه روزهایی که از این آب انبار کمر شکسته و فرتوت آب کشیدیم و نوشیدیم و در سایه اش آرمیدیم و در دل طبیعت صفاها نمودیم و برای غم و غصه هامون شکلکها دراوردیم !!!
در شهر ما برکه یعنی حیات.. یعنی زندگی... پس در سال جدید برایتان برکه هایی لبریز از آب زلال شادی و سلامتی و موفقیت آرزو میکنم...گوارای وجودتان..
مبر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی ...
"حامد "
IMG_105450qq.jpg
بنده هم امسال اونجوری که میخواستم نرسیدم وقت برای عکاسی بگذارم، شاید این بهتریم عکسم نبود ولی شروع دور جدیدی از عکاسی پرتره بود برام .
خدانگهدار 94؛
چقدر زود تموم شدی !
DSC_2840.jpg
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام