سلام
انشالله همه دوستان سال خوبی پیش رو داشته باشید
منم این عکس را بیشتر دوست دارم
ارادتمند
DSC_1484.jpg
سلام
انشالله همه دوستان سال خوبی پیش رو داشته باشید
منم این عکس را بیشتر دوست دارم
ارادتمند
DSC_1484.jpg
سلام
به رسم هر سال این تاپیک تا آغاز سال آینده باز خواهد بود.
-هدف این تاپیک:
الف) تشویق به مرور عکسهای سال گذشته
ب) تمرین انتخاب بهترین عکس شخصی
ج) ایجاد یک تاپیک حاوی عکسهای خیلی خوب که دیدنش در پایان هر سال لذت بخش و جذاب باشد.
- لطفا فقط و فقط یک عکس را به نمایش بگذارید.
- این عکس مشخص کننده بهترین کار شما در سال گذشته خواهد بود.
- اگر عکس خوبی ندارید، یا نمیتوانید یک عکس را به عنوان بهترین عکس انتخاب کنید، عکسی را ارسال نکنید.
- اگر یک مجموعه عکس منسجم و خوب دارید ( با توجه به تعاربف مجموعه عکس) میتوانید یک مجموعه عکس ارسال کنید. در سایر موارد فقط یک عکس ارسال کنید.
- لطفا عکس را در فروم آپلود کنید که با گذشت زمان، از بین نرود.
با سلام و درود بر دوستان عزیزم
Tabarpix.ir-97.jpg
سال 97 هم با تمام اتفاقات عجیب و غریبش گذشت...
افت ناگهانی ارزش ریال و سه برابر شدن قیمت اجناس بازار... مخصوصأ تجهیزات عکاسی!
این اتفاق نامیمون، شوک بزرگی به جامعه عکاسی وارد کرد، مخصوصأ برای عکاسانی که قصد خرید و یا ارتقاء تجهیزات داشتند...
امیدوارم در سال جدید شاهد بهبود وضعیت اقتصادی باشیم...
ولی خب... تا شقایق هست عکاسی باید کرد...
هر چند انتخاب یک عکس از میان عکس ها، برای عکاس، مثل انتخاب از بین بچه هاش می مونه
ولی من با این عکس خاطرات زیادی دارم...
پیشاپیش نوروزتان پیروز
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
درود بر دوستان عزیز
_AKS1605s.jpg
در سال 1397 که برای بسیاری از ما بسیار پر فراز و نشیب بود و حتی به تعبیری سال سخت و پر مشقتی برای ما رقم زد ، تنها دلخوشی و دوری از استرسهای موجود ، رفتن به طبیعت و عکاسی بود که میتوانست آرامشی را به من هدیه کند.
یکی از بسیار عکسهای زیبایی که در ژانر حیات وحش داشتم به شما عزیزان تقدیم میکنم .
سالی پربار توام با سلامتی و شادکامی برای همه شما آرزومندم.
غلامرضا فرخ نسب
سلام
عکس در مسیر برگشت از قله گاوکشان گرگان
IMG_1060694a.jpg
سلام و وقت بخیر
سال 1397 برای من سال بدی نبود
دو تا سفر داخلی داشتم یکی به مزارشریف و دیگری به سمنگان که از شهرهای شمالی افغانستان میشه اما این مسافرت ها کلا پروژه ای بود و انطور که باید نتونستم عکس خوب بگیرم.
در عوض بعد از 4 سال به ایران برگشتم و 3 ماهی رو کنار خانواده ام در ایران گذراندم و یه سفر چند روزه هم به آمل داشتم که فوق العاده بود
این عکس رو هم در همون سفر گرفتم.
طلوع ماه
_DSC0675_16_9 copy.jpg
برنامه امسال من سفر به نورستان و بدخشان هست که وضعیت امنیتی جالبی هم نداره! اما خب این نمیتونه جلوی منو بگیره D:
هر طور شده این دو تا ولایت رو خواهم رفت و عکاسی میکنم.
سال خوبی رو برای همه فارسی زبانان آرزومندم.
عکاسی ، ذهن و دیده و دل را در یک راستا قرار می دهد.
یادش بخیر پارسال همین روزها چقدر شاد و خوشحال بودیم. قبل از اینکه سیل شروع بشه.
باغ شازده ماهان. فروردین 98
درود برهمه ی دوستان
سال۹۸ سال عجیبی بود.زیبا نبود، شادنبود،اما راستش رو بخاید سوای ازدست دادن تعداد زیادی ازهموطنان وغیرهموطنان ما درسراسردنیاکه بسیار تاسف برانگیزیود ، خودقرنطینه شدن برای من یکی چندان بدنبود. نه برای مدت زیادی ولی همین چندوقت خوب بود. دلم به کتابخانه ام رفت، دستم به تمرین رفت ، حوصله ام به مرور عکسهایم شد و... حدود دو میلیون تومن رفت توجیبم!ازکجا؟ ازپاک کردن حدود۲ترابایت عکسهای به دردنخور!
به نظرم بعدازازدواج برای پرداختن به امورهنری مشکلاتی هست.هرچه زور میزنی باز وقت یاتوان کافی ندارید، اینه که دوستانی که هنوز ازدواج نکردن تا میتونن به علایق هنریشون بچسبن که بعدازازدواج هزار دلیل برای انجام نشدن این علایق پیش میاد، اینو گفتم چون درابتدای هرسال به خودم قول میدم تحت هرشرایطی دوسه تاسفرعکاسی برم اما باز نمیشه وموکول میشه به سال بعد.واین داستان ادامه دارد.
این عکس روازبین چنتا عکس انتخاب کردم که مشکلاتی داره البته ولی برای من به خاطرحس اون لحظات به یادماندنیه.
KIA04502-2.jpg