پیشاپیش سال خوبی رو براتون آرزو میکنم
خوب انتخاب راحت نیست اینم صرفا برای اینکه یه عکس طبق روال هرسال در تاپیک ارسال کرده باشم
خواب دیده ام شب ، ستاره ها از تمام شاخه های من تاب میخورند...
354.jpg
پیشاپیش سال خوبی رو براتون آرزو میکنم
خوب انتخاب راحت نیست اینم صرفا برای اینکه یه عکس طبق روال هرسال در تاپیک ارسال کرده باشم
خواب دیده ام شب ، ستاره ها از تمام شاخه های من تاب میخورند...
354.jpg
بهترین عکس من
آبشار امامزاده گزو - سوادکوه - مازندران
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
وای وای اين چند سال همينه حال و احوال هر سال ميگيم دريغ از پارسال
اين سالی که گذشت که هيچ کاری نکردم اين عکس رو هم تو مسافرت گرفتم ولی امسال سال خوبی خواهد بود
zzIMG_8560.jpg
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
امسال از نظر عکاسی تو قیاس با سال گذشته خیلی بیشتر با مفاهیم درگیر شدم و سعی کردم رعایت کنم بدنه و لنز رو تغییر دادم و حس رضایت خوبی دارم ازین موضوع اما این عکس با ادوات قبلی به نظر خودم بهترین شاتی بود که تو سال قبل زدم هرچند یکی دوتا عکس از ستاره ها هم گرفتم که خیلی دوسشون دارم
DSC_0051.jpg
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
حاصل معدود برنامه هایی که در سال 94 دوربین بدست گرفتم.
سال خوبی رو براتون آرزومندم
IMG_2232.jpg
امیر دانش
http://www.amirdanesh.com
سلام و عرض ادب و تبریک سال نو پیشاپیش خدمت تمامی دوستان و همراهان انجمن.
امسال بعد از گذشت سه سال ژانرم رو با جدیت مشخص کردم هرچند کمتر عکس گرفتم اما در کل از سالی که گذشت راضی بودم و بیشتر تمرکزم رو روی ارتقا ادیت گذاشتم و تونستم پیشرفتی هرچند کم رو داشته باشم. عکس های امسال رو که نگاه میکنم بیشتر ین و تاثیرگذارترین اونایی بودن که با برنامه ریزی ثبتشون کردم(امیدوارم تو سال جدید تمامی کارام رو با برنامه ریزی پیش ببرم) . در ضمن به قول یکی از دوستان نبود یه همراه عکاس باعث شد کمتر بتونم خودم رو برا عکاسی آماده کنم (بجز چند مورد خاص) . عکس پایین حس و حال لحظه ی ناب عکاسی رو برام تداعی میکنه و امیدوارم تاثیرگذار باشه.
IMG_8867hhhh.jpg
بدرود