سلام
سالی پر از شادی رو براتون آرزو میکنم.
_FJA6606web.jpg
سلام
سالی پر از شادی رو براتون آرزو میکنم.
_FJA6606web.jpg
درود
063.jpg
https://telegram.me/majidN_photography
Majid noori
درود
این شاید بهترین عکسم نباشه! ولی نخستین باره که توی این بخش تصویری میذارم! هرسال تا میومدم یک مروری کنم و یک عکس خوب پیدا کنم فرصت تموم میشد!
20150706-132644-IMG_0698-web.jpg
پیشاپیش سال خوبی برای همه ارزو میکنم.
پاینده باشید
PJ307.jpg
با وجود تعداد زیاد عکس ها و کمبود وقت انتخاب عکس مناسب کار خیلی سختی بود
با این حال این عکس هر دفعه حال و هوای من رو عوض می کنه
در واپسین لحظات سال 94 به سر میبریم.
از دید عکاسی، امسال هم مثل سال قبل، برای من خوب گذشت و در وهله اول، به آموخته های خود افزودم و سعی کردم از آنها استفاده کنم. سفرهای زیادی هم رفتم و از دل آنها چند عکس نسبتا خوب بیرون آمد اما انتخاب عکس برای این تاپیک برایم بسیار مشکل بود. از همان روز اول که تاپیک باز شد و دوستان عکسهای خود را ارسال کردند، چندین و چند بار عکس های خود را مرور کردم. هربار یک عکس را انتخاب میکردم. در نهایت این عکس بیشتر به دلم نشست. هرچند که نتایج سال 93 را برتر میدانم و به نظرم عکس های بهتری گرفتم، اما در کل از ماحصل امسال خودم راضی هستم.
همچنان در پی کسب تجارب جدیدتر و یادگیری و یادگیری و یادگیری... امیدوارم سال 95 بهتر از امسال و سالهای قبلم باشد.
برای یکایک دوستان و عزیزان همفرومی آرزوی موفقیت در عرصه عکاسی دارم و به دنبال گلایه جناب مبین علی عزیز، امیدوارم سال دیگر این تاپیک پربارتر باشد.
1394.jpg
قبلا رنگی این عکس را در سایت ارسال کرده بودم اما از این عکس سیاه و سفید حس خوبی میگیرم و به نوعی از آرامش و سرمای سرد دریاچه یخ زده، خودم نیز به آرامش میرسم.
محمّد حسین کشاورز
Canon 6D & 600D+18-55 IS II+70-200 f/4 L+Tokina 11-16 f/2.8 II
Sigma DG-610 & Yongnuo 560 III & IV
امسال هم به لطف بعضی از دوستان کلی برنامه عکاسی هم رفتیم و هم نرفتیم
امسال برخلاف سالهای پیش از عکاسیم راضی نبودم
به نظرم این عکس شاید عکس خوبی باشه
IMG_193f8.jpg
سلام و عرض ادب و تبریک سال نو خدمت تمامی دوستان
امسال بعد از حدود یک و نیم سال تقریبا ژانرم مشخص شد ولی به علت نداشتن دوربین عکس زیادی نتونستم بگیرم
این یکی از کارام که شاید بهتر از این هم بود ولی من این رو بیشتر میپسندم
milkyway_Panorama4smal750.jpg
taar.jpg
سال پر عکسی بود! حیف که خیلی به فروم سر نمیزدم...
D810 -- 24-120 -- Tamron 15-30 -- Tamron 150-600 -- 20 f/2.8 -- 70-300 VR -- 35 f/1.8 -- Tamron 19-35علیرضا اخلاقی
درود و احترام
تبریک سال نو
DSC_6914750.jpg
انتخاب سخت است ولی چاره ای نیست
شهرام خانی