چقدر زود یک سال گذشت
این شاید بهترین عکسم نباشه ولی به شخصه خیلی این ثبتمو دوست دارم این عکس اولین عکس من بودکه تو نمایشگاهی که برگذار شد 3 هفته پیش قرار گرفت.
تاریخ عکس تابستان 95
پیشاپیش سال خوبی رو برای هم فرومی های عزیز آرزو میکنم.
چقدر زود یک سال گذشت
این شاید بهترین عکسم نباشه ولی به شخصه خیلی این ثبتمو دوست دارم این عکس اولین عکس من بودکه تو نمایشگاهی که برگذار شد 3 هفته پیش قرار گرفت.
تاریخ عکس تابستان 95
پیشاپیش سال خوبی رو برای هم فرومی های عزیز آرزو میکنم.
اول دو تا با موبایل ازش گرفتم دیدم به دلم نمیشینه واسه همین سریع تاکسی گرفتم رفتم خونه دوربینو برداشتم و برگشتم ازش 68 تا عکس گرفتم. یادم نمیاد واسه هیچ عکسی همچین کارایی کرده باشم واسه همین دوست داشتنی ترین عکس امسال منه بدون شک :))
ins_2_2.jpg
برای همه دوستان عزیزم سال خوبی رو آرزو می کنم.
در انتهای این سال که می تونم بگم بهترین و بدترین سال زندگیم بود و در آستانه ی پشت سر گذاشتن 34 سالگی روزهای پراسترسی رو می گذرونم از همه دوستان التماس دعا دارم.
شاید زندگی با همین تناقض هاش زیباست! نمی دونم ...
شاید این یکی از بهترین عکس هایی باشه که تو سال 1395 ثبت کردم. جنگل راش، سواد کوه، پاییز 95.
Autumn-Beeches.jpg
70D+EF-S 10-18+EF-S 18-135 STM+EF-S 24+EF 50 f1.8 STM
سلام خدمت دوستان
اولین عکسی هست که توی این تاپیک ارسال میکنم.
این عکس رو یکم بیشتر از بقیه عکسام دوست دارم که فکر کنم دلیلش بیشتر به واسطه ی خاطراتی باشه که پشتش وجود داره و دیده نمیشه.
توی تابستون بعد اینکه این عکس رو گرفتم میخواستم توی قسمت "عکاسی در شب" ارسال کنم اما بنظرم اومد که شاید حداقل های مورد نیاز اون تاپیک رو نداشته باشه و از اسالش منصرف شدم . وقتی دیدم این تاپیک بالا اومده چون ملاک شخصی تو انتخاب عکس دخیله تصمیم گرفتم که اینجا آپلود کنم.
بنده که همچنان در عکاسی آماتور هستم. امسال هم علارغم اینکه یکمی به لنز ها اضافه کردم و... اما عکاسی خیلی کم و جست گریخته انجام دادم. که از این بابت اصلا راضی نیستم و ای کاش بتونم با روند ممتد و همیشگی برای عکاسی وقت بگذارم.
توی این حدود 5-6 سال که در تالارگفتمان هستم بسیار از دوستان آموخته ام و این تاپیک رو هم زیاد دوست دارم و برایم جالب هست دوستان حرفه ای وقتی یک عکس شون رو انتخاب می کنن.
سال خیلی خوبی رو براتون آرزو دارم. موفق و شاد باشید
سلام
برای یادآوری:
-هدف این تاپیک:
الف) تشویق به مرور عکسهای سال گذشته
ب) تمرین انتخاب بهترین عکس شخصی
ج) ایجاد یک تاپیک حاوی عکسهای خیلی خوب که دیدنش در پایان هر سال لذت بخش و جذاب باشد.
- لطفا فقط و فقط یک عکس را به نمایش بگذارید.
- این عکس مشخص کننده بهترین کار شما در سال گذشته خواهد بود.
- اگر عکس خوبی ندارید، یا نمیتوانید یک عکس را به عنوان بهترین عکس انتخاب کنید، عکسی را ارسال نکنید.
- اگر یک مجموعه عکس منسجم و خوب دارید ( با توجه به تعاربف مجموعه عکس) میتوانید یک مجموعه عکس ارسال کنید. در سایر موارد فقط یک عکس ارسال کنید.
- لطفا عکس را در فروم آپلود کنید که با گذشت زمان، از بین نرود.
برای همه دوستان و دوست داران عکاسی سالی سرشار از خوشی و سلامتی آرزو دارم و در کنارش ثبت بهترین لحطه های زندگیتون...
DSC_0167-1-copy1.jpg
حسين صدقى
امسال سال پرفراز و نشیبیبود.
هنرمندان بسیاری از بین ما رفتند. که یادشان گرامیباد.
آرزو میکنم که سال جدید، سالی پر از برکت و شادی و رحمت و صلح و رونق اقتصادی برای همهی مردم باشه بخصوص دوستان عزیز این فروم که حضورشان باعث رونق و گرمیست و تبادل اطلاعات و گفتگوهایی مفید و ثمربخش برای همگان .
DSC_5550-1re.jpg