با سلام دوستان عزیز
سال ۹۶ هم با چالش هایی گذشت . . .
سال خوبی رو براتون ارزو میکنم
arefbarahuie.jpg
با سلام دوستان عزیز
سال ۹۶ هم با چالش هایی گذشت . . .
سال خوبی رو براتون ارزو میکنم
arefbarahuie.jpg
بین عکسهای اینستاگرام این عکس بیشترین تعداد سیو شدن را داشته.خودم هم به این نتیجه رسیدم که این عکس را بیشتر از بقیه دوست دارم.
با سلام
در سال 96 فرصت های عکاسی زیادی نداشتم اما این عکس را بخاطر آسمان آبی و حس خوبی که تماشای دماوند منتقل میکند دوست دارم .
_23A2968_s699.jpg
سال نو پیشاپیش مبارک. سالی که گذشت، سالی عجیب بود، هم خوشیهایی داشت و هم دردهایی. هم دستاوردهایی هم فقدانهایی. بسیاری درگذشتند و یادشان را گرامی میداریم. آرزو میکنم سال پیش رو، برای مردم ایران، همهی هنرمندان و کاربران فروم، سالی پر از برکت و دستاوردهای شیرین و بزرگ و مهم و پر از شادی و برکت و تندرستی و پیروزی باشد.
سالی که گذشت همچنان به عکاسی خیابانی مشغول بودم و البته همچنان این ژانر کمترین مخاطبان را دارد. به غیر از پرترههای بسیاری که کار کردم و بنا بر سنت همیشگی هرگز هم در شبکهها بارگذاری نکردم. اما عجیب اینکه با همهی عکسهایی که در شبکههای مختلف گذاشتم، این عکس بیشترین بازخورد را داشت. به هر حال شکوفهی انار است و پاراجانف عزیز
_DSC6769-1re.jpg
IMG_1060546.jpg
امسال هم فرصت زیادی برای عکاسی نداشتم و نتونستم روش زیاد کار کنم، اکثر عکسهام رو تو برنامه های کوهنوردیم گرفتم .
اینم یکی از همون عکسها که تو برنامه کوهنوردی که پاییز با کمی کارگردانی انجام دادم .
سال نو رو پیشاپیش به همه دوستان هنرمند فروم تبریک میگم آرزو میکنم در سال آینده یه بادی عالی به همراه لنزی که دوستش دارین نصیبتون بشه
من معمولا عکاسی در شب رو خیلی بیشتر دوست دارم اما این عکس تا امروز که بیشترین طرفدار رو داشته
با سلام خدمت همۀ دوستان و میهمانان عزیز؛
از دیدن عکسهای عزیزان بسیار لذت بردم؛ و چه ایدۀ جالبی هست پشت این تاپیک. یادم میاد پارسال حولوحوش بهمن ماه بود که برای اولین بار به این تاپیک برخوردم، اما دقیقاً یادم نمیاد چرا عکسی ارسال نکردم. احتمالاً بهاینخاطر بوده که عکسی که درخور باشه پیدا نکردم.
اسفند ۹۵ برای من مصادف بود با شروع خدمت سربازی. دوران آموزشی بهنسبت طولانیای رو سپری کردیم و زمانی که برگشتیم اواسط اردیبهشت بود. متأسفانه خدمت باعث شد تا بهکلی از عکاسی فاصله بگیرم و تا ماهها سمت دوربین عکاسی نرم؛ در نتیجه، میشه گفت سال ۹۶ برای من سال بسیار کمعکسی بوده. بههرحال خوشحالم وارد فاز جدیدی در عکاسی شدم و به آینده امیدوارم.
عنوان بهترین عکس من در سالی که گذشت رو به این عکس میدم، چون بهم یاد داد هیچوقت نباید ناامید شد.
داستان این عکس:
زمانی که برای عکاسی به خیابان طالقانی رفته بودم، درواقع میخواستم یک یا دو عکس پنینگ (panning) با دوربین آنالوگ بگیرم. در یک گوشه از چهارراه منتظر ایستاده بودم تا ماشین خاصی با رنگ متفاوتی رد شه؛ اما بعد از گذشت حدود یک ساعت و تاریک شدن هوا، شانس با من همراه نبود. بلأخره با خودم گفتم بیخیالش و دوربین رو گذاشتم کنار و به سمت مترو راه افتادم. زمانی که از چهارراه عبور میکردم، چشمم به این مرد موتورسوار افتاد و کلاه قرمزش نظرم رو جلب کرد. سریع دوربینم رو روشن کردم و از اونجایی که زمان کمی هم داشتم، تصمیم گرفتم بهصورت دستی فوکوس کنم چون در خیلی از مواردی که نور کم بوده اتوفوکوس دستم رو توی حنا گذاشته! فیلمی که روی دوربین داشتم، ISO-400 بود و نور هم کم بود. نورسنج چیزی بین ۱/۱۰ و ۱/۱۵ ثانیه رو به من نشون میداد. بلأخره فوکوس رو انجام دادم و همینطور سرعت شاتری که بیشترین اطمینان رو روش داشتم انتخاب کردم. اما تصویر مرد با پسزمینه خالی جور نمیشد. در همین لحظه—انگار که دعای من مستجاب شده باشه—از دور دیدم که اتوبوسی در حال وارد شدن به کادره و همینطور که سرعت شاتر رو روی ۱/۱۵ ثانیه تنظیم و نفسم رو حبس کرده بودم تا مبادا فوکوس تحت تأثیر قرار بگیره، با رد شدن اتوبوس دکمه شاتر رو فشار دادم و بعدش یه نفس عمیق کشیدم. تمام اینها در بیست ثانیه اتفاق افتاد. در اون لحظه، اصلاً فکر نمیکردم عکس خوبی شده باشه. زیبایی عکاسی آنالوگ همینجاست که شما نمیدونید چی گرفتید، تازمانیکه فیلم رو ظاهر کنید!
پیشاپیش سال نو بر همگی مبارک.
من هم سال نورا پیشاپیش تبریک می گویم امیدوارسالی خوب برای هم باشد بخصوص سالی پرازعکاسی برای دوستان عکاس باش. _DSC2661_2.JPG
سلام
برای همگان سالی سرشار از صحت، بهروزی و کامیابی در کنار خانواده و عزیزانتان آرزومندم.
از معدود دست به دوربین شدن های امسال
DSC_3085.jpg
محمد دردانیNikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 18-140mm F/3.5-5.6G ED VR Lens +tripod fancier و دیگر هیچ
سلام
سالی پر از شادی و عشق رو براتون آرزو میکنم.
_FJA0618web.jpg