سال نوی همه دوستان عزیز پیشاپیش مبارک
سال نوی همه دوستان عزیز پیشاپیش مبارک
ویرایش توسط ajjadesa : Tuesday 8 March 2011 در ساعت 21:52
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG
امیدوارم در حد تجهیزات خیلی پایینم a460 عکس خوبی باشه
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
این تاثیرگذارترین عکس من برای خودم من هست در سال 89 ، این عکس رو خیلی دوست دارم
سلام دوستان
امسال بخاطر مشکلات کاری از عکاسی دور شدم! و خیلی وقته که از عکسهام راضی نیستم! و یه جور احساس پس رفت میکنم! :(
ولی بین عکسهایی که امسال گرفتم ، این عکسو بخاطر حس جالب سوژه بیشتر از بقیه دوست دارم.
پیشاپیش سال جدید رو به همتون تبریک میگم.
شاد و سلامت و سربلند باشید کاکو
سلام
سال گذشته سال کم باری بود به لحاظ عکاسی برای من.
فکر میکنم یکی از عواملش خودم هستم که خودم رو فقط محدود به عکاسی با فلاش کردم که زیبایی ها و سختی های خودشو داره.این یکی از بهترین عکسامه که اتفاقا از فلاش بازی در اون خبری نیست!
به هر حال امیدوارم امسال بتونم جبران مافات کنم. به امید سال پر بار برای همه شما
سیامک زرگریان
سلام
امسال برای من سال بسیار خوب و پر باری از نظر عکاسی بود،به خصوص تجربه عکاسی خبری. و واقعا انتخاب یک عکس برام خیلی خیلی سخت بود.اما فقط به رسم سنت این تاپیک این عکس رو تقدیم می کنم به همه شما عزیزان.
تبریک عید هم زوده، الان بگم مزه اش می ره;)
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
با سلام
من در سال 89 بیشتر عکاسی کردم و مطالعه کمی داشتم متاسفانه.
یه تجربه ی عکاسی خبری داشتم.
در آخر سال هم یه لنزو یه فلاش خریدم.
قول میدم سال دیگه عکاسی و فوتوشاپ یاد بگیرم تا عکسهای بهتری رو تقدیمه شما عزیزان کنم.
این هم بهترن عکس من:
امین حق شناس
عنوان این تاپیک چالش برانگیز است. بهترین عکس. بهترین عکس شما در سالی که گذشت. وقتی عکسی را با این عنوان نمایش میدهید، در واقع بهترین کار خود را در معرض قضاوت دیگران قرار میدهید. چکیده عکاسی خود را در سال گذشته در معرض دید دیگران قرار میدهید.
برخی از دوستان با روشهای مختلف با این چالش برخورد کردند: برخی گفتند که ممکن است عکسهای بهتری هم داشته باشیم. برخی گفتند این فقط عکسی است که احساس بهتری به آن دارم.
در سالهای گذشته خودم نیز با چنین دستاویزهایی از نگرانی چنین انتخابی فرار میکردم. اما امسال سعی کردم بهترین عکسم را انتخاب کنم. فرضا اگر مسابقهای بود که میخواستم بهترین عکس سال خود را بفرستم، چنین تلاشی بایسته بود. این که بتوانیم بین عکسهای خود دست به انتخاب بزنیم، کار مفید و تلاش ارزندهای است.
با این مقدمه چینی، عکس زیر، بهترین عکس من در سال گذشته است:
امید که در سال جدید، همه دوستان دنیای زیباتری از ورای دریچه دوربین خود ببینند.
سلام دوستان شاید بشه گفت یه جورایی امسال اولین سالی بود که با دوربینی نسبتا حرفه ای عکاسی کردم و چون توی دو حوزه (ماکرو گرافی و پرنده گرافی ) بطور پراکنده عکاسی کردم اجازه می خواهم دو عکس به عنوان بهترین عکسهام را آپ کنم.که البته در هر دو مورد تجهیزاتم غیر تخصصی و ناکافی بود و هست . به قول دوستا برای تبریک گفتن هنوز زوده اما برای همه ارزوی موفقت روز افزون در سال جدید را دارم.
1-عکس اول سنجاقک در حال پرواز.
2-زنبور خوار.
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
چند وقت پیش دزد عزیز اومد خونمون و در کمال آرامش هارد اکسترنال من رو (به همراه یک سال عکس و طرح و همه چی) برد...
و بدین شکل کار من هم برای انتخاب عکس راحت شد!
خوبی هم که داره اینه که میتونم بگم "وه! عکسایی که برده رو ندیدین"!!
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85