لايتروم ios
https://appsto.re/us/EXsy0.i
لايتروم ios
https://appsto.re/us/EXsy0.i
snapseed
این اپلیکیشن قابليتهايي خيلي خوب و استثنايي دارد. اولين بار باورم نمي شد يك اپليكيشن موبايل مي تواند امكانات شبيه acr و فتوشاپ داشته باشد:
- ابزار براش با قايليت داج، برن، اسپانج و ...
- قابليت ايجاد تغييرات موضعي در محدوده يك دايره. مشابه brush در نرم افزار color efex.
- چیزی شبیه history و قابلیت اصلاح یا حذف هر لایه از تغییرات!
حتما امتحانش کنید.
فکر میکنم سیاه سفیدهای خوبی هم بتوان به کمک آن ساخت. تنظیمات خوبی رو سیاه سفید داشت.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
سلام به همه دوستان قدیم و جدید ...
دنبال دو اپلیکیشن برای دیوایس های اندرویدی هستم یک نرم افزاری که بتواند رزولوشن را با الگوریتم مناسبی کاهش دهد. و دوم نرم افزاری که فایل خام خود دیوایس را در همان دیوایس خروجی Jpeg بگیرد. کسی نرم افزاری سراغ دارد؟
پیشاپیش از وقتی که میگذارید ممنونم.
سلام بر تمامی دوستان
تاپیکی مناسب تر ازینجا نیافتم
ازونجا که امکان خرید کارت اعتباری فروشگاه اپل یا گوگل یا ماکروسافت برای همه مهیا نیست این چند سطر رو مینویسم
هر روز تو اپ استور نرم افزار خریدنی به صورت رایگان منتشر میشه یا تخفیف میخوره که میشه از طریق برنامه هایی مثل appzapp ازشون مطلع شد
تو اندروید هم میشه از طریق گوگل آواردز و کسب امتیاز ازون و تبدیل این امتیاز به اعتبار خرید از فروشگاه گوگل پلی نرم افزار خرید ( خود بنده این کارو انجام دادم و میدم )
ودستان ویندوز فونی و ویندوزی هم میتونن از بینگ آواردز استفاده کنن که مثل گوگل آواردز عمل میکنه
فقط باید از چیز پیز شکن استفاده کنید
اگه کسی در این مورد سوالی داشت بنده در خدمت هستم
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام
برنامه ای سراغ دارین برای آندروید که بشه با فرمت raw توش عکاسی کرد ؟
سلام بر دوستان گرامی
آپدیت جدید لایت روم برای iOS منتشر شده که امکان ادیت فایل های RAW رو برای آیفون و آیپد فراهم کرده. دوستانی که استفاده کردند ( یا میکنند ) در صورت امکان از تجربه کاربریشون یه توضیحی بدن ممنون میشم.
تو آپدیت اندرویدی لایت روم هم تنظیمات پیشرفته تر حالت عکاسی اضافه شده مثل سرعت شاتر و ایزو و ...
خلاصه که دوستان اهل موبایل آپدیت شوید لذت ببرید.
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
در حال حاضر چه نرم افزار اندرویدی بی دردسری به عنوان ریموت شاتر و اینتروالومتر موجود هست؟ من سه تا اپ مختلف دانلود کردم. دو تاش DSLR remote و DSLRdhashboard اصلا کار نمی کرد. سومی هم که DSLRcontroller باشه، وسط کار یک دفعه میپرید بیرون چون فکر کنم پولی بود و سعی می کرد وصل بشه به گوگل پلی.
اگه دوستان نرم افزار بی دردسری می شناسند خوشحال میشم بنده رو راهنمایی کنند.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.