سلام
Camera remote
سلام
Camera remote
علي يارقلي
سلام . من از نرم افزار اندرویدی AnyMote Smart Remote به عنوان ریموت برای دستگاههای ریموت دار از جمله دوربین نیکون 7100 استفاده میکنم که به خوبی جواب میدهد ( برای استفاده از آن گوشی تان بایستی مادون قرمز داشته باشد ) و برای دوربین نیز امکان شات کردن دارد . برای کنترل کردن دوربین و انتقال عکس ها نیز از نرم افزار qDslrDashboard استفاده میکنم که برای دوربین هایی مثل نیکون 7100 که وای فای ندارد بایستی کابل گوشی را از طریق سیم otg به گوشی وصل کنید . این نرم افزار کمی بد قلق است ولی بیشتر مواقع کار میکند .بعضی وقتها بایستی گزینه های ورود و تنظیمات را امتحان کنید تا موفق شوید. در مجموع از qDslrDashboard راضی نیستم ولی تا کنون علیرغم جستجوی زیاد و امتحان کردن نرم افزار های مختلف جایگزین مناسبی برای آن پیدا نکرده ام . گوشی ام نوت 3 میباشد . موفق باشید .
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.
دوستان یک برنامه برای ios هم بگید ما دانلود کنیم
دوربینم 550d میخوام با otg وصل کنم و شات بزنم.
جالبه منم چیزی پیدا نکردم. برنامه های موجود یا باید با دوربین های وای فای دار استفاده بشوند یا اینکه دوربین با یو اس بی به لپ تاپ (که وای فای داشته باشد) یا مودم بی سیم وصل شود تا برنامه از طریق شبکه بی سیم به گوشی وصل شود! عجبا!!
آقا بیا سوییچ کن به اندروید خودتو نجات بده!!
البته یه جا هم یه چیزی دیدم ظاهرا در مورد اضافه شدن ویژگی ساپورت دوربین روی IOS 9.2 یا یه همچین چیزی. به نظرم بهترین راه حل اینه که یا برای اون موقع خاص که میرین عکاسی با ریموت، یه گوشی اندرویدی قرض بگیرین یا یه ریموت سخت افزاری بگیرین کلا.
"برای لایک گرفتن اینستاگرام هست. لطفا عکس های بنده را به چالش بکشید."
برای شرکت در کلاس ها و تورهای نجومی در استان تهران با بنده تماس بگیرید.