سلام
کسی از دوستان تجربه کار با این لنز روی بدنه های نیکون را داره. آیا واقعا فکوس اون فاجعست؟ برای پرتره گرافی در فضای باز.
سلام
کسی از دوستان تجربه کار با این لنز روی بدنه های نیکون را داره. آیا واقعا فکوس اون فاجعست؟ برای پرتره گرافی در فضای باز.
سید میثم نوربخش
سلام
من حدود 100 شات با این لنز زدم.اگرموضوع تخم مرغ شانسی رو (مثل سیگما ) کنار بگذاریم میمونه جنس بدنه نه چندان خوب و سافت بودن در 200مم در 2.8.
سرعت فوکوس در نور کافی خوبه ولی در نور کم افتضاح است .نبود لرزشگیر هم که...
به نظرم اگه با قیمت مناسب پیدا کنید ارزش داره روش فکر کنید.در غیر اینصورت و با توجه به بد فروش بودن این لنز به فکر 80-200 باشید.
(جملات فوق نظر شخصی من است)
NikonD700&D3200*Nikkor24-70*Nikkor70-200VRII*Tokina11-16*2sb800+2Sb600*Slik 500
سلام دوستان
دیروز که در پی گرفتن قیمت کانن 70 200 اف 4 سراغ فروشنده ها رفتم یکی از مغازه ها گفت این لنز رو هم موجود دارد و قیمتش رو 1270 گفت
واقعا وسوسه شدم
در مقابل قیمت 2400 کانن اف 4 لرزشگیر دارد قیمتش خیلی مناسبه
آقا این لنز چقدر فاجعه است؟
برام قابل حضم نیست! و نمیتونم به خودم به قبولانم که این لنز اصلا کار برد ندارد!
من یک لنز 85 200 قدیمی تامرون داشتم که خیلی پرت بود ولی باهاش کار میکردم و به نسبت قیمت و دیگر موارد خیلی راضی بودم
از یک سو نظر به قیمتش واقعا ارزشمنده وقتی کانن 2.8 بدون لرزشگیر رو سه ملیون و خورده ای می فروشند!
دوستان من رو راضی کنید که این لنز فاجعه است!!!!!
در مورد کاربرد من تمام لنزهام رو در فضای باز استفاده میکنم و خیلی کم پیش می یاد در فضای بسته باشد
و این فوکال رو برای کارهای مستند و پرتره میخواهم
دوستان شاید زیاد مقایسه خوبی نباشد!اما سرعت و سرو صدای فوکس این لنز از کانن 50 اف 1.8 بدتره؟
دقت فوکسش هم اگر توی فضای آزاد و با نور کافی خوب باشه باز هم برای من کافی است
مرسی
فوکوس لنز از مهمترین قسمت لنز است شما اگر بخواهید تامرون70-200 را بخرید باید هم منتظر آن باشید که از 10 تاعکس گرفته شده با این لنز 4تا5 عکس با خطا فوکوس مواجه باشید هرچند این لنز شارپنس خوبی دارد ولی مشکل فوکوس را نمی توان نادیده گرفت من هم تایید می کنم که این لنز مشکل فوکوس دارد بهتر است فکر لنز دیگری باشید.
من خودم این لنز را باتحمل زیاد به مدت یک ماه کار کردم که متاسفانه فوکوس خطا باعث میشد از یک شی دو سه تا عکس ازش بگیرم بعد ردش کردم رفت