از قيمت لنزها خبر دارين اگه كسي داره يه ليست كامل برامون بزاره؟!:cool:
از قيمت لنزها خبر دارين اگه كسي داره يه ليست كامل برامون بزاره؟!:cool:
حسام قلعه اسدئ :cool: E-510
سلام
دوست عزيز ضمن خوشامد گويي به جنابعالي خواهش مي كنيم از ايجاد تاپيك هاي موازي و ايجاد پست هاي يكسان در تاپيك هاي مختلف بپرهيزيد.
در مورد لنزهاي سه چهارم و از جمله سيگما در تاپيك زير و لينكهاي معرفي شده در آن اطلاعات زيادي خواهيد يافت:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4217
سلام
در مورد اين آتليه E-Club در اينجا!! چيزهايي خوانده بودم ، و در تاپيك ديگري هم كه توضيج مختصري داده ايد، اگر ممكن است در مورد لنزهاي موجود در آن آتليه نيز برايمان بگوييد.
ممنون
حتما
ماكرو 35 m
وايد 7-14 , 14 -20
تله 18-180
تله 70-300
لنزهاي f ثابت
بازم در خدمتم:cool:
سلام
دنبال لنزهاي سيگما براي اليمپوس سريE هستم
اگه كسي قيمت يا شماره و آدرس از نمايندگيها داره يه خبري به هم بده
حتي اگر ليستي از لنزهاي سيگما مخصوص olympus داشته باشين بازم ممنون ميشم
سلام
مي خواستم ببينم
چند نفر موافق داريم كه به جاي اينكه تو تاپيك هاي مختلف و ساير( لنزها دوربينها) متفرقه و اينها دنبال olympus بگرديم مام مثل سوني و نيكون و كنون يه تاپيك مخصوص داشته باشيم حا لا تو بحث لنز تقريبا داريم اما تو ي دوربينها جزو متفرقه ةا هستيم
من اينو با هماهنگكننده مطرح كردم گير هم دادم اما گفتن تعدادتون كمه تازه گفت فروشتون هم پايينه
فقط مي خواستم يه آمار بگيرم
خیلی هم کم نیستیم
علاوه بر سری E کامپکت هم زیاد تولید میکند!!
تو گالری سایت هم میتونید پیگیر افراد باشید
//
در رابطه با لنزهای سیگما هم با سیگل تماس بگیرید
سلام
در مورد لنز 70-300 زوئیکو اطلاعاتی می خواستم و آیا این لنز در ایران پیدا می شود و قیمتش چقدر است ؟چون توی سایتها به قیمت عجیب 320 دلار بر خوردم که برای این رنج تقریبا مفد است مخصوصا برای کسانی که از حیات وحش عکاسی می کنند بسیار بقول اقای قبادی باقلوا می باشد
415,000
قيمت لنزهاي اولمپوس (زويكو)
دوست عزیز من این لنز رو دارم ، البته از خارج از کشور خریدم ولی الان فکر کنم نیکسان آسیا داره ،
با توجه به قیمتش لنز خوبی هست ، برای سرعت بالای 320/1 وضوح خوبی میده .مشکل بزرگش سرعت اتوفوکوس هست وقتی که فوکوس رو گم می کنه و موتور لنز از صفر شروع می کنه به گشتن :(
نمونه عکسهایی که من با این لنز گرفتم توی بخش حیات وحش فوروم یا پروفایلم تو گالری عکاسی و سایت خودم در دسترس هست
موفق باشید
www.sib.ir