سلام
در راستای ایجاد نظم بیشتر در قسمت سایر لنزها و روال رو به پیشرفت Olympus ،بهتر دیدم تاپیك جدیدی برای متمركز شدن اطلاعات لنز های این علامت تجاری ،ایجاد كنم.
با اجازه دوستان محترم
سلام
در راستای ایجاد نظم بیشتر در قسمت سایر لنزها و روال رو به پیشرفت Olympus ،بهتر دیدم تاپیك جدیدی برای متمركز شدن اطلاعات لنز های این علامت تجاری ،ایجاد كنم.
با اجازه دوستان محترم
امین ظریف مهدیزاده
تست لنز Olympus Zuiko Digital 12-60mm f/2.8-4 SWD توسط popphoto :
http://www.popphoto.com/cameralenses...-4-swd-af.html
اولین لنز Zuiko digital همراه با سیستم (SWD (silent Wave Drive معادل با USM كانن و SWM نیكون ،كه بر خلاف سیستم های كانن و نیكون، دارای دو موتور در داخل لنز است،كه بنا بر ادعای Olympus آغاز و توقف سریعتری را برای عملیات اتو فوكوس به همراه دارد.
طبق آزمایش سایت فوق،این لنز در زمره شارپ ترین و كم اعوجاج ترین لنز های اخیر قرار می گیرد.
امین ظریف مهدیزاده
المپوس لنز سوپر واید زوم جدید خود را معرفی کرد: Zuiko Digital ED f/4.0-5.6, 9-18mm
این لنز که زاویه دیدی معادل 36-18مم در مقیاس دوربینهای 35 میلیمتری دارد از پاییز 2008 با قیمتی معادل 599.99 دلار در دسترس است.
از ویژگی های این لنز ابعاد جمع و جور(طول حدود 7.5 سانتیمتر) و وزن سبک است.
http://www.popphoto.com/photonews/53...wide-zoom.html
امین ظریف مهدیزاده
سلام
فكر نمي كنيد بهتر بود در اين تاپيك ادامه مي داديد ؟
تعدد تاپيك هاي مشابه باعث تشتت مي شود .
فرهاد حسيني
سلام
فرهاد عزیز،فکر می کنم با وجود تنوع بسیار بیشتر بدنه و لنز های اولمپوس نسبت به دیگر برند های سیستم 3/4 ،زمان ایجاد یک تاپیک مستقل برای دوربین ها و لنز های اولمپوس فرا رسیده باشد(شاید هم زمان آن گذشته باشد)،به هر حال برای کاربر عام یافتن مطلب مورد نظر در تاپیک لنز های المپوس ساده تر از تاپیک four thirds است،ضمن اینکه تاریخ ایجاد تاپیک ابتدای بهمن سال گذشته است.
به هر حال تابع نظر دوستان هستم.
امین ظریف مهدیزاده
من هیچ درک درستی از این لنز زوم با این دامنه زوم... اونهم در کراپ دو! با این دیافراگم! و این قیمت ندارم! لطفا یکی من رو روشن کنه!
چه جالب. ديروز من هم به همين فكر مي كردم. دامنه ي اين لنز منو ياد لنزهاي كيت چيپي كه كنن روي دوربين هاي ارزون قيمت فيلمي خودش مي ذاشت (حدود 70-35 معادل فيلمي) افتادم منتها اونا با اون بازه و اون ديافراگم قيمت خيلي پاييني داشتند و اول گفتم چنين لنزي به 600 دلار خيلي عجيبه ولي بعد ديدم اين 18-9 است يعني 36-18 فيلمي كه تقريبا ميشه معادل لنز 22-10 كنن كه با قيمتي معادل همين فروخته مي شه.
فرهاد حسيني
البته الیمپوس یک لنز وایدتر از این هم داره ( 7-14 ) که خیلی هم قیمت زیادی ( روی اینترنت بالای 1500 دلار ) داره و جدید هم نیست و من حدود 10 ماهی هست که توی سایتش دیدم ...
Ultra-wide-angle performance 7-14mm (14-28mm), 1:4.0
10cm minimum working distance (distance from object to front lens) for expanded
shooting capabilities
Large aperture lens combined with world's first double-sided ED glass-moulded
aspherical camera lens of greater than 50mm diameter
Two Super ED and two ED glass elements for absolute minimum chromatic
aberration
Multi-coating process to significantly minimise ghosting and flaring
Splash and dust-proof construction to enhance reliability
http://olympus.co.uk/consumer/dslr_Z..._0_Details.htm
Farid Sani
Amateur Photographer