لنز پروفایل Tokina 11-16 Canon Mount
لینک 1
لینک 2
مسیر قرار دادن فایل برای فتوشاپ:
اگر در پیدا کردن پوشه appData مشکل داشتید، در مسیرنام آن را تایپ کنید.
کد:Windows 7 or Vista: C:\User\(User Name)\AppData\Roaming\Adobe\CameraRaw\LensProfiles\1.0کد:Mac OSX: /Users/(User Name)/Library/Application Support/Adobe/CameraRaw/LensProfiles/1.0کد:Windows XP: C:\Documents and Settings\(User Name)\Application Data\Adobe\CameraRaw\LensProfiles\1.0
مقاله مرتبط
با سلام خدمت دوستان...
میخواستم بدونم این لنز داخل ایران موجوده؟؟؟ (چون دیدم اکثرا از دبی خرید کردن)
قیمت؟؟؟
با سلام خدمت اساتید گرامی
من در انتخاب این لنز و 10-22 کنون موندم
جناب سعادت کیفیت اپتیکی اونرو با 14-24 نیکون که 3.800 قیمتشه مقایسه کردن. البته نمونه ریویو ها هم تقریبا این رو تایید میکنه
برای عکاسی منظره البته قبلا 17-40 رو در نظر داشتم که اونو حذف کردم
از دوستان کسی لینک مقایسه این دو لنز رو داره ممنون میشم
با تشکر
ضمنا شنیدم ورژن 2 این لنز هم اومده حالا نمیدنم تو ایران هست یا نه
ضمنا برای خرید این لنز با قیمت مناسب کجا رو سراغ دارید
داود معانی
من این نسخه رو از پیکسل خریدم البته با تاخیر ۱ ماهه بجای ده روزه.و بدقولی زیاد البته نهایتا با عذر خواهی به دستم رسید.
از بین دوستان کسی تجربه فیلم برداری با این لنز رو داشته روی D3200 یا D3100 یا D5100 و یا حتی روی D7000 و غیره
نتیجه چطور بود ؟
از ابتدای فعالیت این تاپیک افراد خیلی زیادی این لنز رو خریدن ولی هیچکی از فیلم برداری با این لنز حرفی به میون نیاورده ، کاش کمی دوستان رو در جریان کیفیت فیلم برداری با این لنز بزارید....
واینکه یکی از اعضا به نام D.Daneshmand در مورد فیلم برداری مطلبی نوشتن که من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم کسی هست کمک کنه .....
مشکل بزرگ آنجاست که این دوربینها اجازه ی تنظیم ویدئو به صورت حرفه ای به شما نمیدهند و این ضربه ی بزرگی برای اکثر نیکون دوستانی که به فیلمبرداری هستند هست!
میشه منظورتون رو واضح تر بگید ، یعنی میتونیم با همه امکانات از این لنز برای فیلم برداری استفاده کنیم ولی اجازه انتشار اون رو نداریم یا ....
ٍ