در رابطه با امتیاز DxOmark حقیقتا این امتیاز کلی 45 که میانگینی از چند فاکتور مختلف است، چندان کارا نیست . به نظرم بهتر است به نتیجه تست در زمینه شارپنس، دیستورشن، گذر و ... به صورت مجزا استناد بشه که کاملا قابل قبول و کاربردیست ( Optical Metric Scores )
نوشته اصلی توسط
Kane
شاید در نگاه اول این لنز بسیار گران قیمت به نظر برسد ولی رقیب این لنز مدیوم فرمت ها هستند و در مقابل قیمت سرسام آور آنها این لنز اصلا گران محسوب نمی شود ٬با ورود این لنز و لنزهایی از این دست نبرد برای نابودی مدیوم فرمت آغاز می شود٬ به زودی دوربین های فول فریم با مگاپیکسل بسیار بالا معرفی خواهند شد و ترکیب آنها با این لنز و یا لنزهایی از این دست عرصه را برای مدیوم فرمت تنگ تر خواهد کرد. اگر دوربین های فول فریم بتوانند با بهره گیری از این دست لنزها ٬ مگاپیکسل بالا را با کیفیت قابل قبول ارائه دهند (که احتمال آن زیاد است) با توجه به قیمت بسیار کمتر آنها ٬ این تیر خلاصی بر پیکر کم جا مدیوم فرمت خواهد بود.
در رابطه با مطلب بالا فکر کنم کمی زیاده روی است . این لنز تنها از لحاظ پرفرمنس و ثبت جزئیات چشمگیر -در هنگام ترکیب با DSLR های مدرن - با سیستم مدیوم فرمت مقایسه شده است و قرار نیست مدیومها رو کنار بزنه. عمق میدان کوتاه تر و همچنین نویز کمتر و رزولوشن بسیار بالاتر در سنسورهای بزرگ مدیوم فرمت پارامترهایی هستند که فول فریمها با تکنولوژی سنسور یکسان هرگز قادر به تکرار آن نیستند . { مورد عمق میدان روی کاغد صحیح است اما تا جایی که من خبر دارم در عمل مدیوم فرمتها از چنان تنوع لنزی - از نظر دیافراگم باز- برخوردار نیستند که بتوانند بعد از معادل سازی، بر آپرچرهای 1.4 و 1.2 و 0.95 موجود در سیستم 35 غلبه کنند یعنی عملا عمق میدان کمتری در کار نیست / دوستان اگر موردی سراغ دارند لطفا اشاره کنند}
ضمنا اگر دامنه این پیشرفت به لنزهای مدیوم هم برسه اونجا هم یک جهش احساس خواهد شد و بستر اپتیکی لازم جهت افزایش رزولوشن، مهیا خواهد شد ... کلا فکر نکنم کنار رفتن مدیوم ها به این راحتیا باشه.
3- زایس در رابطه با لنز جدید خود گفته :
Phenomenal detail and exceptional performance ... the Otus 1.4/55 is the absolute best lens in the world today
پینوشت : در رابطه با [ تایید ] پست آقای عبدل پناه ... مثل این میمونه که بخوای درصد ریاضی کنکور رو از حد 80 درصد به 100 برسونی . این 20 درصد آخری خودش چند هزار درصده !!!