سلام اقاي مرادي
در مورد رنگ بوته ها بايد بگويم اديتي انجام نشده رنگ همانطور كه مشاهده مي كنيد حتي با افزايش سچوريشن رنگ بنفش هم نتيجه اي حاصل نشد
ممنون از توجه تان
Printable View
سلام اقاي مرادي
در مورد رنگ بوته ها بايد بگويم اديتي انجام نشده رنگ همانطور كه مشاهده مي كنيد حتي با افزايش سچوريشن رنگ بنفش هم نتيجه اي حاصل نشد
ممنون از توجه تان
سلام
از مجموعه آبشارهای شیرآباد
فایل پیوست 26820
سلام
عكس خوبيست .اما كمي كاهش اشباع سبز را پيشنهاد ميكنم .چون در نگاه اول عكس كمي فراواقع گرايانه شده.ممنون از اشتراك
جناب شمسی ممنون از عکس زیبای شما.
رنگ سبز درختان کمی روشن و غیر طبیعی شده.
پست های شما را که می بینم ناخداگاه یاد پاییز و اسالم ثبت های زیبای شما میوفتم.
سلام
ممنونم
اين علاقه بيش از حد و غير منطقي بنده به دنياي رنگ است فكر كنم چاره پذير نباشد:::whistling:::
تشكر بابت توجه تان لطف دوستان هميشه شامل حال بنده بوده است
لطف شماست اقاي قربان زاده
مكان گيلان فومن
قورباغه درختیفایل پیوست 27057
سلام
فایل پیوست 27269
فایل پیوست 27300
Camera Model Canon EOS 7D
Tv( Shutter Speed ) 1/400
Av( Aperture Value ) 11
ISO Speed 125
طبیعت قوچان روستای رهورد
سلام
http://dtkturism.ir/wp-content/uploa...5/IMG_1215.jpg
Canon 50D
Canon EF-s 10-22@10MM
Sigma C-pl filter
Aperture: f 18
Exposure time : 3.2 sec
Iso 100
سلام
فایل پیوست 27349
سلام
فایل پیوست 27381
سلام
فایل پیوست 27390
سعید جان اگر تنظیمات دوربین و تجهیزات رو هم ضمیمه کنی نعمت رو تمام کردی :::happy:::
چنین بوکه های زیبایی با لنز 18-105 اف 5.6 واقعا در نوع خودش جالبه:shock: من قبل از اینکه اکزیف رو ببینم فکر کردم با یه لنز حداقل با دیاف 1.4 این عکس ثبت شده
سلام
سلام جناب چگینی
ممنون از لطف شما ، خدمت شما عرض کنم که قاعدتا برای سهولت در ثبت چنین عکس هایی می بایست از فیلتر ND استفاده کرد ولی چون فیلتر مذکور در دسترس نبود ، بنده از فیلتر پلاریزه Hoya HD استفاده کردم. اگر اشتباه نکنم این فیلتر تا 1.5 استاپ در کاهش نور موثر است.
قربان شما
سلام و احترام
یکی از مواردی که دوستان بهتر است رعایت کنند نگارش اگزیف عکس و حتی شرایط خاص عکاسی و همچنین نام محل عکاسی است
بدیهی است رعایت این موارد بار آموزشی تاپیک را بالا خواهد برد
سپاس
درود
آقاسعيد تجهيزات بنده هم همانند شماست و هميشه به لنزهاي بهتر فكر ميكردم اما با ديدن اين بوكه زيبا واقعا تحت تاثير قرار گرفتم.
شاید اشتباه از منه ولی زیبایی این بوکه رو از چی میدونید؟ چون تا الان این جور بنظر من میومد که لبه های محو و بدون مرز از موارد زیبایی بوکه به شمار میروند ( غیر از تغداد پره های دیافراگم که هر چی بیشتر شکل ها دایروی تر وبهتر). اما در این مورد این دوایر خیلی واضح هستند و یک جورایی سوای سوژه جلب توجه میکنند.
جسارتا این مورد به هیچ وجه ارتباطی به زیبایی عکس و کار ارزشمند عکاس نداره و فقط سوال بنده محسوب میشه.
تقدیم به همه دوستان:
سلام
آبشار دیمولی از زاویه ای دیگر
فایل پیوست 27761
Canon Eos 50D - Canon EF-s 10-22 - Sigma C-pl filter
Aperture : f 18
Exposure Time : 2 Sec
Iso : 100
Tripod
گل نوعی کاکتوس:
فایل پیوست 27978
سلام، باتوجه به بسته شدن تاپیک گل عکسم رو در این تاپیک قرار دادم، اگه اشتباهه لطفا راهنمایی کنید.
فایل پیوست 28023
کسی اسم گل رو میدونه؟
فایل پیوست 28364
لرستان D5100+10-24
سلام
فایل پیوست 28577
سلام.
ارسال شماره 683 ؛
به نظر من نسخه سیاه و سفید عکس تاثیر گذار تر خواهد بود.
در ضمن فکر می کنم مقررات ارسال عکس رو رعایت نکردین و ریسایز عکس باعث افت کیفیتش شده.(عکس ارسالی شما 96 کیلوبایت هست)
بعلاوه اینکه این عکس پراسس بهتزی رو طلب می کنه.
منظورتون چه نوع پروسسی هست میشه بیشتر توضیح بدین؟ چون من نمیخواستم ظاهر طبیعیش بهم بخوره در حین ادیت خیلی محافظه کار بودم.
این هم یک عکس دیگه در همین ژانر:
فایل پیوست 28679
سلام
در مورد این عکس بین دو موضوع کاملا متضاد مرددم، از طرفی یـه چیزی در این عکس که خودم هم نمی دونم چیـه؟ :-) باعث میشه دوستش داشته باشم و احساس کنم عکس خوبیـه، از طرفی هم فکر می کنم شاید عکسی باشـه که اصلا ارزش ثبت نداشته چه برسد به ارسـال ! در هر حـال اگر عکس ضعیفیست پیشاپیش پوزش می طلبم !
http://mimopix2.persiangig.com/image.../IMG_5652s.jpg
Canon EOS 500D - Canon EF 50mm f1.8 - f/4 - 1/250 - iso 200
سایز بزرگتر
سلامنقل قول:
در مورد این عکس بین دو موضوع کاملا متضاد مرددم، از طرفی یـه چیزی در این عکس که خودم هم نمی دونم چیـه؟ :-) باعث میشه دوستش داشته باشم و احساس کنم عکس خوبیـه، از طرفی هم فکر می کنم شاید عکسی باشـه که اصلا ارزش ثبت نداشته چه برسد به ارسـال ! در هر حـال اگر عکس ضعیفیست پیشاپیش پوزش می طلبم !
چیزی که در این عکس هست نور خوبه. و چیزی که خوب نیست به نظرم عمق میدانه. شاید اگر دیاف رو باز می کردید و روی شاخه درخت و نوری که بهش خورده فوکوس می کردید زیباتر میشد. کادر هم شاید اگر بسته تر بود قشنگتر میشد.
ممنون جناب حمزه ای
کادر بسته تر رو کراپ کردم و امتحان کردم، بنظر خودم هم کمی بهتر شد، در مورد نقطه فوکوس که فکر می کنم منم همونجایی که شمـا میگی فوکوس کردم، یعنی اون شاخـه های پشت به نور بالای کـادر ... در مورد دیاف بازتر هم متاسفانه لنز دیگه ای همرام نبود این لنز 50 هم برای دیاف بازتر از این و عکاسی روی دست برای بدست آوردن عکس شارپ و با فوکوس صحیح نیــاز به شانس و اقبال داری ... ;)
D90+10-20
Aperture priority
f:10
1/250
Iso:250
Focal:20mm
فایل پیوست 28772
HDR
5شات با اختلاف 1 استاپ
پست 703:
با سلام.
نویز در این عکس آزار دهنده است و جزییات پروانه را تحت تاثیر قرار داده است.
با سلام