http://up98.org/upload/server1/01/z/...wy5xzdw92a.jpg
Printable View
سلام
نظر به پست 558
جناب ناظمی
عناصر موجود در کادر خیلی شلوغ هستند عملا عکس شما حرفی برای بیان ندارد( حرف خاصی ) تنها یک نمای شلوغ از طبیعتی که میتوانست بهتر ارائه شود مثلا اینگونه:
تغییر زاویه دوربین به نحوی که درخت به سمت چپ کادر متمایل گردد ( البته اگر امکانش نبود به سمت راست نیز بیشتر متمایل می شد خوب بود ) از طرفی استفاده از سرعت پائینتر شاتر و ایجاد حالت به اصطلاح مخملی میتونست کمک بهتری در ارائه کار بکنه. هرچند هرجور به صحنه نگاه میکنم حرف خاصی برای زدن نداره
یا علی
فایل پیوست 22930
قشم - دره ستاره افتاده
منتظر نقد دوستان هستم
بنظر، تنظیمات تان در دوربین، و یا در حین ویرایش، Color Cast زرد غلیظی رو بوجود آورده ... شاید از کالیبراسیون مانیتور تان باشد.
ببینید کدام یک از دو تصویر زیر در مونیتورتان، دارای تونهای زرد طبیعی تری هستند ؟
فایل پیوست 22931
در مورد کادربندی:
چنانچه خط افق، کمی بالاتر و یا پائین تر (به جای موقعیت فعلی، که تقریباً میانی است) کادربندی میشد ...
چرا افقي نگرفتيد؟
آقای بیاتی
ظاهرا آسمان ابریه و ابر هم آبی نیست.
سلام مسعود عزیز
جسارتاً با دیدن این عکس مطلبی را خواستم عرض کنم.
این عکست خوب، عکس قبلیت خوب، عکسهای دیگرت با همین تم (کویر، درخت و بوته، و مانند آن) نیز خوب. اما همگی تقریباً یادآور یک فرمول یافت شده است:
لنز TS + سوژه یکسوم راست + جابجایی منطقه وضوح
شاید غلط پنداشتم
قربانت
متاسفانه مانیتور من مشکلات بزرگی داره و باید حتما از یه مانیتور مناسب تر برای ادیت هام استفاده کنم، من الان عکس رو دارم از یه مانیتور دیگه نگاه میکنم و میبینم که زردی عکس لا اقل در پس زمینه خیلی زیاد شده و باید کمی روی ادیتش تجدید نظر کنم
درخصوص تنظیمات باید بگم که شرایط نوری واقعا بد بود و حالتی ابری مخلوط با غبار بود تنظیمات وایت بالانس در حالت اتوماتیک بود و نور دهی هم ایولیویت بود،اگر اشتباه نکنم دیافراگم هم 11 بود و ایزو 100
قطعا تصویر سمت چب زردی زیادتری داره
دراین خصوص هم من این کادر رو دقیقا به همین صورت که شما فرمودید در ویوفایندر بستم، ولی وقتی عکس رو توی کامپیوتر دیدم کمی اختلاف مشهود بود ولی اون هم بر میگرده به زاویه دید چشمی دوربین که 100% رو پوشش نمیده و دیگه چون دیدم اختلاف زیاد نیست برای همین تصویر رو کراپ نکردم
درود
آسمان، با استناد به توضیح صاحب ثبت، ظاهراً ملغمه ای از غبار و ابر بوده ...
ویرایش من، سلیقه ای بود و تاکیدم بر رنگ زمین.
غلظت رنگ سرمه ای رو کمی بالا بردم و به این رنگ برای آسمان منتهی شد. در هر حال، بعد از تنظیم وایت بالانس، حتماً این رنگ (آبی)، در آسمان وجود داشته که امکان Saturate شدن رو در حین ویرایش بمن داده است.
جایی بهتر از اینجا برای این عکس پیدا نکردم.
فایل پیوست 23157
کاملا بدون ادیت
سلام
محل مناسب تاپيك "عكس هاي گل" است:
http://forum.akkasee.com/f115/t7187.html
http://aks.akkasee.com/files/gallery/Akkasee-death.jpg
مرگ
توضیحات: پوشش رنگین و زیبایی که در عکس می بینید، گیاهی است که بر سطح آب می روید به نام " آزولا"
با توجه به شــرایط مسـاعد تالاب ها (عدم وجود جریان آّب و وجود منابـع غـذایی ارزشـمند)
رشد این آفت در تالاب ها و مانداب ها بسیار سریع و چشمگیر است، و بر خلاف ظاهر زیبایش،
باعث نابودی اکوسیستم آبزیان منطقه خواهد بود. پوشانده شدن سطح آب و عدم عبور نور خورشید،
همچنین استفاده از املاح آب، عرصه را بر گیاهان و جانوران آبزی تنگ می کند. این گیاه اصالتا
مربوط می شود به قسمت جنوب شرقی آسیا و به دلیل اشتباه مسئولین امر در تکثیر آن برای علوفه
دامی به آب های سطحی راه یافت و از آن پس به وسیله پرندگان و ... تالاب به تالاب را آلوده ساخته است.
خیلی خوب می بود، اگر همه دوستان علاقه مند به عکاسی طبیعت و منظره این دو لینک را مطالعه نمایند.
نگاهی دوباره به تعریف «عکس طبیعت» از قسمت مقالات سایت به فلم آقای فرید ثانی
تعریف عکاسی طبیعت از نگاه انجمن عکاسان آمریکا از وبلاگ آقای اسماعیل عباسی
و برای اینکه آف تاپیک هم نشود:
سلام...
فایل پیوست 23581
قند کله.ماسوله-یا کله قندی-
----
فایل پیوست 23582
خوشحال میشم اشکالات و بگید
با سلام و ارادت خدمت دوست گلم
با توجه به کادربندی شما و تمرکز و اولویت روی آسمان؛متاسفانه آسمان جذابیتی نداره.بخاطر رنگ خاکستری و بیروحش و ابرهای نه چندان جداب
ولی اون حسی که تو اون ارتفاع بودید و منطره جذابشو که هیچ دوربینی نمیتونه ثبتش کنه رو درک میکنم
با آرزوی موفقیت جنابعالی
منظره بکری رو شات زدید. کمی در پروسس جای کار دارد شاید از کمی هم بیشتر :::happy:::
فایل پیوست 23630
ممنونم.بعله من تسلط آنچنانی روی این پروسس ندارم.در این عکس هم از گزینه های دیفالت نرم افزار استفاده کردم.اگه امکانش هس میتونین روی این عکس با هیمن فایل کار کنید.خیلی دوست دارم ببنیم چطور میشه انجامش داد.
شاید کراپ این شکلی بهتر باشه واسش: لینک کراپ
سلام
تا جناب روجایی بیان بنده این ادیت رو در نظر دارم
فایل پیوست 23638
شاد باشید.....
امیدوارم خوشتون بیادنقل قول:
اگه امکانش هس میتونین روی این عکس با هیمن فایل کار کنید.خیلی دوست دارم ببنیم چطور میشه انجامش داد.
.فایل پیوست 23642
این عکس چرا اینطوری شد :-Dنقل قول:
امیدوارم خوشتون بیاد
یک لحظه به چشمام شک کردم :;)
عکس دو اشکال عمده دار:
1- انتخاب زمان نا مناسب برای ثبت
2- ترکیبی نه چندان موفق(کادر خوب بسته شده سهم آسمان و زمین به درستی انتخاب شده)
شخصا ترجیح میدادم یک نقطه تاکیدی(شاید هم بافتی متفاوتی) در پیش زمینه داشته باشم ,با نزدیک شدن به سطح زمین و اندک تغییر زاویه دوربین میشد یک کارهایی انجام داد...
جناب سعادت من فقط عکس رو ویرایش کردم، اونم با حجم 58 kb
صاحب عکس جناب Amin.d هستند .
عکس قبل از ویرایش
فایل پیوست 23649
بعد از ویرایش .
فایل پیوست 23650
فکرنکنم نتیجه کار بد شده باشه !
دوستان این همه عکس رو ویرایش کردند ولی یک نفر افق عکس که خیلی کج هست رو صاف نکرد.
نقل قول:
ولی یک نفر افق عکس که خیلی کج هست رو صاف نکرد.
اتفاقا جناب مبین علی من خط افق رو اصلاح کردم ولی چون امضا حذف شد این کاررو انجام ندم ( چون فکرکردم به نوعی به صاحب عکس بی احترامی بشه که امضاشو پاک کنم .)
سلام
فایل پیوست 23901
سلام.
فایل پیوست 24494
نمای شمالی این پست. البته با کمی «تپهنوردی در شرایط سخت» :-)...
ضمناً خطهای روشنی که روی منحنیهای لایۀ دوم دیده میشود، حاصل شارپسازی نیست.
سلام به دوستان عزیز
امیدوارم همگی ، بهاری همراه با سلامتی و شادابی داشته باشید
فایل پیوست 24805
سلام
فایل پیوست 25139
فایل پیوست 25325
پشت کوه گچساران
D5100+10_24 + cpl 1 shot
عکس پست ۶۰۲ به علت وجود جاده, در طبقه بندی عکس ها جزو عکس های طبیعت قرار نمیگیره. در عکس های طبیعت هیچ عامل ساخته شده توسط انسان نمی تونه حضور داشته باشه.
به علاوه کادر بندی می تونست بهتر باشه.
پس با توجه به نکته ای که جناب ابراهیمی اشاره کردن عکس موضوع 602 باید به تاپیک جاده منتقل بشه !
سلام ،
تقدیم به دوستان عزیزم
فایل پیوست 25521
http://www.behnamphoto.com/upload/20...7-e4769282.jpg
طلوع آفتاب در کویر
دربیشتر نقاط مخصوصا ابرها به دلیل نویزگیری بیش از حد detail و جزئیات عکس از بین رفته با این وجود حتی دربرخی نقاط نویز زیادی هم به چشم میخوره (پایین سمت چپ ، کنار امضا )نقل قول:
طلوع آفتاب در کویر
درست درجایی که نویز باید کمتر باشد نویزریداکشن به خوبی صورت نگرفته و درست درجایی که نویز کمی وجود داشته نویزریداکشن بش از اندازه به کار رفته .
بیشتر شبیه HDR تک شات هست . فکر میکنم تمام این اعمال به خاطر جبران اکسپوز پایین ثبت صورت گرفته .
نتیجه کار به جز مورد نویز گیری خیلی خوب شده .
موفق باشید.
ممنون از توجه شما بهزاد جان
در مورد عکسهای کویر چون سوژه در پیشزمینه شن است پس نویزگیری میتونه کلی تخریب داشته باشه. البته این مورد سلیقهای است. تا جایی که من در سایتهای گوناگون دیدم عکاسان به ثبت جزئیات شن توجه نمیکنن و کلا یک سطح صاف مثل پلاستیک میسازن! و میشه گفت شباهتی به شن نداره.
در مورد نویزگیری در آسمان و ابرها تا حدی با نظر شما موافقم ولی تخریب جزئیات زیاد نبوده و خود حالت ابرها همینطور بوده.
این عکس 9 شات با اختلاف 1 استاپ در هر شات تهیه شده و هیچ کمبود داینامیکرنجی ندارد.
مشکل اصلی در ثبتهای کویر با وجود اجزای کوچکی مثل دانههای شن رزلوشن است. برای تفکیک هر دانه شن نیاز به رزولوشن بسیار بالایی است. به هر حال هر دانه شن کوچکتر از یک پیکسل نمیتونه باشه. معمولا عکاسان برای جبران این مشکل کل سطح شنها رو به یک سطح صاف و صیقلی تبدیل میکنند.
سلام
در مسیر آبشار کبودوال - استان گلستان
مهدی عزیز سلام
عکس زیبایی شده ولی به نظرم کمی جا برای بسته تر کردن کادر داشتی.
با آرزوی موفقیت
سلام
آبشار کبودوال - استان گلستان
فایل پیوست 26605
سلام
از مجموعه آبشارهای شیرآباد - استان گلستان
فایل پیوست 26684
حاوی اطلاعات اگزیف و جی پی اس
فایل پیوست 26714
فایل پیوست 26769
اورامانات کردستان
سلام
فایل پیوست 26803
سلام
یک عکس قبلاً گذاشته بودی:
http://forum.akkasee.com/attachments..._sbp2578-3.jpg
که شخصاً بهش از 100، 90 میدم.
اما عکس اخیرت گرچه خوبه اما به زیبایی عکس قبلی نیست!
قربانت
سلام . خیر. هیچ ادیتی انجام نشده خروجی jpg دوربین است باضافه یک اتو کنتراست و بعش ریسایز کردن برای فروم. اگزیف هم دارد. فوکوس روی کلاه قاصدک بوده.نقل قول:
با سلام خدمت جناب میلانی
در مورد بوکه عکستون میشه یه توضیحی بدید؟
با ادیت اعمال شده؟
با تشکر
سلام
با سلام
جناب شمسی
در 1/3 میانی کادرتان این بوته های با گل بنفش جرا ابرنگی شدند ؟ بخاطر نویز گیری و یا در ادیت اینگونه شده اند ؟