جسارتا جناب میری امکان داره بفرمایید اینجا کجاست؟
خیلی شبیه منطقه کمجل تو جاده چالوسه
Printable View
به نظر عکستون کمی سافت شده. درسته؟
فایل پیوست 35914
Color Craziness of Fall
سلام
فایل پیوست 36162
سلام
فایل پیوست 36321
سلام
فایل پیوست 36339
درود ...
سلام
جناب آقای عبدل پناه خیلی خیلی ممنون از ارسال این عکس.
نتوانستم تنها به یک تشکر بسنده کنم.
ترکیب بندی (هم از نظر رنگها و هم المانها) واقعا زیبا و جذاب است. ترکیب رنگهای نارنجی و سبز و چینش برگهای پاییزی و خطوط روی صخره(؟) حاشیه رود و ترکیب این خطوط و آبشار پس زمینه و ... ، ترکیب بسیار زیبایی ایجاد کرده است و باعث شده نسبت به تصاویر مشابه یک سرو گردن بالاتر باشد. بسی لذت بردم از این عکس.
در صورت امکان لطفا مکان این عکس را هم بیان کنید.
امیرجان واقعا لذت بردم
فقط بگو اون تخته سنگ راه راه رو از کجا آوردی پسر!؟
باز هم ممنون از ارسال ثبت زیبات
ضمن تشکر از ابراز لطف شما جناب نجاری و کیوان عزیز و همین طور دیگر دوستان ...
مکان خیلی خاص و معروفی نیست، و انصافا به درستی هم قابل آدرس دهی نمی باشد. اما حدودا کیلومتر 15 ییلاقات رضوانشهر در یکی از دره های اطراف جاده است. (قابل دید از جاده نیست.)
باز هم ممنون از لطف شما
سلام
سلام
فایل پیوست 36709
سلام
زرد پائیزی:
جناب اسماعیل زاده گرامی
ضمن اینکه باید گفت عکس کادربندی و موقعیت بسیار خوبی داره .
اما با توجه به قابلیت های بالقوه منظره فوق ، جای افزایش رنگ و ویرایش دقیقتری را دارد .
اجازه میدید من یک با همین عکس شما یک تلاشی بکنم ؟
فقط برای اینکه منظورم رو بابت قابلیت های رنگی همین صحنه برسونم .
ولی قطعن خود شما با تجربه و توانایی ای که دارید و همچنین کار با فایل اصلی به نتایج بسیار بهتری خواهید رسید .
فایل پیوست 36937
با سلام
کنون 550 دی
توکینا 16-11
فایل پیوست 37015
سلام
فایل پیوست 37022
سلام
عکس زیباییست . اما چند مورد که به نظر حقیر رسید:
جسارتا
چرا خورشید منعکس شده از آب، اینقدر کوچکتر از خورشید آسمان است؟ آیا کار، ترکیبی است؟ (به نظر بنده اگر خورشید آسمان هم اندازه انعکاسش بود جالبتر میشد، چون عکس واید تر به نظر می آمد)
و قسمت بنفش (یا یاسی نمیدانم!) رنگ پایین سمت راست طبیعی به نظر (بنده) نمیرسد. اگر حتی طبیعی است کاش در ادیت رفع میشد چون هم چشم را منحرف میکند(حداقل در مورد بنده چنین است) و هم انگار با کل فضای عکس جور نیست.
منظور دوستمان این است که چرا اندازه خورشید و انعکاس آن در آب هم اندازه نیست . طبیعتا بایستی اندازه آنها باهم برابر باشند .
من فکر میکنم انعکاسی که در آب دیده میشود اندازه واقعی خورشید است و چیزی که در آسمان بعنوان خورشید دیده میشود شامل خورشید و مقداری اور شدگی است که باعث شده اندازه آن بزرگتر ثبت شود .
سلام
رودخانه ای در مسیر اسالم به خلخال
فایل پیوست 37078
سلام
سلام
فایل پیوست 37385
سلام
فایل پیوست 37493
سلام
سلام
فایل پیوست 38040
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد پست 888 : از کجا میتوان تشخیص داد که سوژه (گل رز) پرورشی نیست و به صورت خودرو و بدون دخالت انسان رشد میکند؟ و آیا این نوع گل رز به صورت وحشی هم یافت میشود؟ آیا اگر این گل پرورشی باشد،( علی رقم زیبایی عکس) در بخش طبیعت پذیرفتنی است؟
درود ...
با سلام
راستش نميدونستم تو كدوم تاپيك باسيد اين عكس رو آپلود كنم. اگر مدير محترم صلاح ميدونن عكس رو جابجا كنم.
فایل پیوست 38650
در ژانر طبیعت تا چه حد میشه روی پست پراسس مانور داد؟
تا اونجایی که میدونیم عکاسی از مناظری که دخالت انسان در اون مشهوده، اون رو از دسته بندی در این ژانر خارج میکنه. به نظر شما دست کاری اغراق آمیز و بیش از حد نمیتونه یه همچین اثری داشته باشه؟
سلام
فایل پیوست 39242
درود ...
جناب شمسی .
این یکی از بهترین عکسهایی بود که این مدت دیده بودم .
یعنی استحقاق اش رو داره که در تاپیک " بهترین عکس یا ... که در طول هفته دیده ایم " قرار بگیره .
به راستی اسمی هم که روش گذاشتید ، زیباست .
ترکیب اون آبی خاص و تکه های زرد رنگ برگها و خطوط قوی درختان ، و مرموز بودن و در عین حال روح بخش بودن فضا ، ترکیب بسیار دلنشین و چشم نوازی است .
از این اشتراک بسیار سپاسگذارم .
رویا...
فایل پیوست 40036